Wat is de UIT?

De UIT zijn vijf kennismakingsdagen voor alle aankomende studenten in de stad Utrecht. In opdracht van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht worden alle aankomende studenten in vijf dagen tijd wegwijs gemaakt in Utrecht. De introductietijd is geen ontgroening, het is puur een kennismaking met de stad Utrecht! De UIT is onafhankelijk van de studie die je gaat volgen, de groepjes worden dus ook random ingedeeld en zo maak je ook kennis met mensen van andere studies!

Voor wie is de UIT?

De UIT is bedoeld voor iedereen die komt studeren in Utrecht. Als jij je hebt ingeschreven voor een studie in Utrecht aan het HBO of de Universiteit, ontvang je een uitnodiging voor de UIT. Echter kan je je gewoon inschrijven als je nog geen UITnodiging hebt ontvangen, deze worden i.v.m. matching pas later verstuurd. Je kan alleen deelnemen aan de UIT als je aan een van de volgende onderwijsinstellingen gaat studeren: Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Universiteit voor de Humanistiek, Marnix Academie, Hogeschool Fysiotherapie Thim van der Laan, Schoevers Utrecht of TIO University of Applied Sciences.

Hoe ziet de week erUIT?

Tijdens de UIT wordt er vijf dagen lang een uitgebreid programma aangeboden. Op dit moment zijn we druk bezig om de UIT 2019 invulling te geven, houd onze website en Facebook in de gaten voor de laatste updates!

Wat moet ik nog meer weten?

De organisatie van de UIT regelt geen slaapplekken, hier moet je dus zelf achteraan! Kijk hier voor slaapplekken bij verenigingen of regel dit met een vriend, oudere broer/zus of andere kennis. Aan de introductietijd doen meer dan 4000 deelnemers mee dus helaas kan de organisatie geen rekening houden met persoonlijke voorkeur wat betreft de indeling van de UITgroepjes. 

Om op de hoogte te blijven van alle informatie rond de UIT kan je het best onze site in de gaten houden én onze Facebook liken; zo weet je zeker dat je niks hoeft te missen!


Meer informatie? Kijk bij de faq. of neem contact op met Functionaris Deelnemers Michiel van Veluwen door te mailen naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of bel naar 0302532506.