Wat is de UIT?

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren. Of je nu wel of niet op kamers gaat, uit het zuiden of het noorden komt, de UIT is voor iedereen die gaat studeren aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Universiteit voor Humanistiek, Marnix Academie, Thim van der Laan en TIO.

De UIT 2020 vindt plaats van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus 2020 en is de beste manier om je studententijd te beginnen! Tijdens deze algemene stadsintroductie krijg je de kans om samen met 4000 andere aankomende (master) studenten kennis te maken met je medestudenten, de onderwijsinstellingen, de studentenorganisaties en natuurlijk de stad Utrecht zelf. De UIT is vijf dagen gezelligheid, muziek, cultuur, feest, sport, studentenorganisaties en nog veel meer!

Wil jij je inschrijven voor de leukste start van jouw Utrechtse studentenleven? Houd dan onze Facebook en instagram in de gaten voor updates.