UITERAARD kies jij voor Utrecht!

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren. Of je nu uit het zuiden of het noorden van het land komt, wel of niet op kamers gaat, de UIT is voor iedereen die gaat studeren aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, TIO, Schoevers, Marnix Academie, Thim van der Laan of Universiteit voor Humanistiek.

Het is zover, je gaat studeren. Misschien sta je te trappelen om op kamers te gaan en een compleet nieuw leven te beginnen. Misschien doe je het wat rustiger aan en blijf je nog thuis wonen. Hoe dan ook, je gaat nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe dingen leren en jezelf ontplooien. De UIT helpt je alvast op weg door je kennis te laten maken met medestudenten en je de stad te laten verkennen.

Grijp deze kans om je te laten onderdompelen in de mooiste stad van Nederland! Tijdens de UIT ontdek je in vijf zomerdagen dat de stad niet alleen prachtig is, maar ook gezellig, dynamisch, divers en toekomstgericht. Ontdek de bekende en minder bekende plekken en maak kennis met één van de circa 150 Utrechtse studie-, gezelligheids-, sport-, kunst- en cultuurverenigingen. En dat allemaal onder de vleugels van een mentor die de stad al door en door kent. Misschien word je wel net zo verliefd op de stad als wij.

De UIT 2018 vindt plaats van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus 2018 en is de allerbeste manier om je studententijd te beginnen! Tijdens deze algemene stadsintroductie krijg je de kans om samen met 4.200 andere eerstejaarsstudenten kennis te maken met je medestudenten, de onderwijsinstellingen, de studentenorganisaties en natuurlijk de stad Utrecht zelf. De UIT is vijf dagen gezelligheid, muziek, cultuur, feest, sport, studentenorganisaties en nog veel meer!

Wil jij je inschrijven voor de allerleukste start van jouw Utrechtse studentenleven? Meld je dan aan via 'inschrijvingen' en dan zien we jou tijdens de UIT op 13 t/m 17 augustus 2018!

Download de app!

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren. De UIT-app verschaft informatie over alles wat je moet weten tijdens de UIT 2018. Je kunt met de app onder andere alle media, nieuws en het programma van de UIT 2018 en studentenorganisaties bekijken. Geef aan dat je puchberichten wilt ontvangen, dan houden we je tijdens de week live op de hoogte. Mis dus niets en download de UIT-app nu!