Tickets

Wat is de UIT?

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren en is onafhankelijk van de studie die je gaat volgen. Van 16 t/m 18 augustus 2021 word je wegwijs gemaakt in alles wat Utrecht te bieden heeft. Je leert de weg in Utrecht, krijgt tips voor het starten van je nieuwe studie en bovenal is dit een week waarin je de kans krijgt om vrienden voor het leven te maken. Dit alles samen met ruim 4000 andere aankomend studenten en onder begeleiding van je mentoren. De UIT is dé start van je studentenleven!

Meer weten over wat je van de UIT kunt verwachten? Klik hier om er een korte video over te bekijken!

Voor wie is de UIT?

De UIT is voor iedereen die gaat studeren aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, TIO, Marnix Academie, Thim van der Laan of Universiteit voor Humanistiek.

Hoe ziet de week eruit?

Het programma van de UIT wordt momenteel nog uitgewerkt. Maar niet getreurd, deze zal binnenkort bekendgemaakt worden! Hou voor updates deze site en social media in de gaten. 

Wat moet ik nog meer weten?

Om op de hoogte te blijven van alle informatie rondom de UIT kan je het best onze site in de gaten houden én onze Facebook en Instagram liken; zo weet je zeker dat je niks hoeft te missen!

Meer informatie? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Functionaris Deelnemers Sterre Corver via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of bel naar 0302532506.

Alvast meer weten over wat je van de UIT kunt verwachten? Klik hier om er een korte video over te bekijken!

UITdagend Utrecht, het thema van de UIT2021. Een thema dat centraal staat voor de UITdaging dat het leven in als student met zich mee brengt. Een nieuwe fase. UITdagend Utrecht staat voor het beste in jezelf naar boven kunnen halen, altijd gaan voor het hoogst haalbare. Utrecht is een stad waar geen brug te ver is en iedereen op zijn of haar eigen manier zijn dromen na mag jagen. Het is een spannende sprong in het diepe. De UITdaging van een nieuwe stad, een nieuwe studie, een nieuwe sociale kring en misschien ben je wel ver weg van huis... en dan moet je ook nog zelf je was doen. Allemaal UITdagingen die we aan gaan. UITdagingen houden je scherp en zorgen er voor dat je blijft leren. Daar zijn we immers nooit te oud voor. Utrecht is de UITgelezen stad om jouw UITdagingen met open armen aan te gaan. Wij gaan de UITdaging aan! En jij?