Wat is de UIT?

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren en is onafhankelijk van de studie die je gaat volgen. Van 16 t/m 20 augustus 2021 word je wegwijs gemaakt in alles wat Utrecht te bieden heeft. Je leert de weg in Utrecht, krijgt tips voor het starten van je nieuwe studie en bovenal is dit een week waarin je de kans krijgt om vrienden voor het leven te maken. Dit alles samen met ruim 4000 andere aankomend studenten en onder begeleiding van je mentoren. De UIT is dé start van je studentenleven!

Voor wie is de UIT?

De UIT is voor iedereen die gaat studeren aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, TIO, Marnix Academie, Thim van der Laan of Universiteit voor Humanistiek.

Hoe ziet de week eruit?

Tijdens de UIT wordt er vijf dagen lang een uitgebreid programma aangeboden. Bekijk hier het programma van 2020!

Wat moet ik nog meer weten?

Om op de hoogte te blijven van alle informatie rondom de UIT kan je het best onze site in de gaten houden én onze Facebook en Instagram liken; zo weet je zeker dat je niks hoeft te missen!

Meer informatie? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Functionaris Deelnemers Sterre Corver via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of bel naar 0302532506.