Dinsdag 13 augustus

Workshop: Plogging (10:30 - 11:30)
Start je dag goed met een stukje hardlopen! Tijdens de workshop Ploggen ruim je al sportend de straten van jouw toekomstige stad op. Dit evenement wordt georganiseerd door the Green Office HU en UU. Je kan na de 3.5 km omkleden en douchen op Sportcentrum Olympos waarna je fris en fruitig bij de Parade kan staan.

Verenigingsparade: We pakken UIT (11:30 - 12:30)
Tijdens de Verenigingsparade stellen de studentenverenigingen zich voor! Terwijl jij relaxt toekijkt laten de gezelligheids-, internationale-, sport- en culturele verenigingen zich van hun beste kant zien. Op welke wagen zie jij jezelf volgend jaar staan?

Lunch in de Botanische Tuinen (12:30 - 14:45)
Trek gekregen van de verenigingsparade? Kom lunchen in de Botanische Tuinen! Hier kun je genieten van een lekkere lunch in een bijzondere omgeving.

Innovatiefestival: UITvinders (12:30 - 16:00)
Het Innovatiefestival is de mogelijkheid om wat meer voorUIT te kijken. Naast alle andere programma onderdelen is dit het moment om je hersenen te laten kraken. Via interactieve onderdelen kom je in aanraking met techniek, onderwijs en wetenschap, duurzaamheid en koplopers. Naast de spellen, workshops en demonstraties zijn er ook verschillende gastsprekers die hun kijk geven op deze onderwerpen!

Sportmarkt (13:00 - 17:00)
Wil je naast je studie gaan sporten? Tijdens de sportmarkt op Sportcentrum Olympos, georganiseerd door de Sportraad, kun je kennismaken met het brede sportaanbod van de OlymPas, de all-in sportkaart van Olympos. Hier presenteren ook alle studentensportverenigingen zich. Bezoek de markt en sport een potje mee!    

Verenigingskwartier: Studententijd (15:00 - 19:00) 
Nieuwsgierig geworden na de Verenigingsparade? Bezoek de verenigingen bij hun kraampjes op Verenigingskwartier ‘Studententijd’. Hier kan je vragen stellen aan de verenigingen waar jij geïnteresseerd in bent!

Verenigingsdebat: UITdagen (16:00 - 18:00)
Op het Verenigingskwartier wordt ook gedebatteerd! Zo kan jij horen wat nou écht de verschillen zijn. De gezelligheidsverenigingen strijden tijdens het FUG debat. Christelijke verenigingen presenteren zich tijdens het BOCS debat. Liever internationaal? Deze verenigingen spreken zich uit tijdens het SIC debat.

UITeten (18:15 - 20:30)
Ook op dinsdag kan je met je eetbon (deze zit vast aan je E-ticket) UITeten bij verschillende restaurants en verenigingen. Eet smakelijk!

Verenigingsavond (vanaf 20:30)
Op dinsdagavond is het tijd voor de verenigingen! Deze avond is er geen UIT feest dus heb je alle tijd om de verenigingen te bezoeken en te ontdekken welke het best bij jou past.