Terug naar boven
Utrechtse Introductie Tijd
Dinsdag 16 augustus

Dinsdag 16 augustus

Het programma van de UIT 2023 is nog niet bekend, maar kijk vooral hieronder wat je ongeveer kan verwachten van het programma op de dinsdag (dit programma kan ook verschillen). Hou onze instagram @utrechtseintroductietijd in de gaten voor meer updates over de ticketverkoop en het uiteindelijke programma!

Online programma 10:00 – 21:00

Bij het online programma op de dinsdag geven wij jou in 1 dag een kijkje in het studentenleven in Utrecht. Zodra je de app opent staat de openingsshow voor je klaar en kun je chatten met je UITgroepje. Leer Utrecht kennen doormiddel van de City Challenge, de verenigingen door live te kijken naar het verenigingsdebat en sluit de dag af met een gezellige pubquiz! Bovendien heb je toegang tot alle informatie over de partijen, verenigingen en organisaties via de app.

Radioplein 11:00 - 20:00

Er wordt drie dagen op het de Neude radio gemaakt. In een glazen huis staat een radiocrew de hele dag te draaien. Daarnaast kan je er langs bij kraampjes en even loungen tussen de onderdelen door! 

Parade 11:30-12:30

Tijdens de parade krijg je alvast een voorproefje van de verenigingen. De verenigingen hebben zich uitgedost om zich aan jou te presenteren in een stoet van wagens, zodat jij alvast de sfeer kan proeven die er bij elke vereniging hangt.

Sportmarkt 13:00-17:00

Wil je naast je studie gaan sporten? Tijdens de sportmarkt op Sportcentrum Olympos, georganiseerd door de Sportraad en Olympos, kun je kennismaken met het brede sportaanbod van de OlymPas, de all-in sportkaart van Olympos. Nergens in Utrecht kun je deelnemen aan zo’n breed sportaanbod voor zo’n laag tarief.  Ook presenteren alle studentensportverenigingen zich. Bezoek de markt en sport een potje mee!    

Inspiratiefestival 13:00 - 17:30

Laat je inspireren door de verschillende kanten van studentenleven! Studieverenigingen, educatieve en maatschappelijke thema’s komen aan bod tijdens het inspiratiefestival. 

Verenigingsmarkt 15:00-19:00

De verenigingsmarkt is de plek om de verengingen beter te leren kennen. Hier kan je ontdekken welke vereniging bij je past. Er is ontzettend veel keus; zo zijn er gezelligheids-, levensbeschouwelijke- en internationale verenigingen. Alle informatie over de verschillende verenigingen kan je ook vinden op het UIT platform.

Workshops 

De gehele week worden workshops aangeboden. Zo kan je een nieuwe sport uitproberen, onze Domstad ontdekken, de crea bea uithangen en leren hoe je duurzamer kan leven. Er is voor iedereen wat wils!