Dinsdag 14 augustus 2018:

Plogging met de Green Office (10:00 - 11:15)

Plogging is de nieuwe Zweedse hardlooptrend en  combineert het verzamelen van zwerfvuil met hardlopen en stretchen. Als je van duurzaamheid, Utrecht, sport en sightseeing houdt, is dit het event voor jou!  De Green Office Utrecht organiseert op dinsdagochtend een plogging run van ongeveer vijf kilometer. Het enige wat je nodig hebt zijn exercise-friendly schoenen, wij zorgen voor handschoenen, vuilniszakken en vermaak onderweg. Dus wil jij onderdeel zijn van deze nieuwste Scandinavische trend en meewerken aan een mooiere toekomstige studentenstad? Join de Green Office Plogging run! We zien je snel!

Verenigingsparade (11:30 - 12:30)

De Verenigingsparade is hét moment om te ontdekken welke studentenorganisaties Utrecht allemaal rijk is. Bekijk het gehele scala aan gezelligheids, sport, internationele – en culturele verenigingen, terwijl je chillt in het zonnetje op de Cambridgelaan. 


In de applicatie vind je een overzicht van de deelnemende studentenorganisaties en is er ook de mogelijkheid om op de mooiste wagen te stemmen! De winnende wagen zal bekend gemaakt worden tijdens het Verenigingskwartier.

Rabo Green Zone (12:00 - 20:00)

Even tot rust komen maar nog geen huiskamer of is deze veel te klein? Kom op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag met je UITgroepje langs op de Rabo Green Zone van de UIT op de Neude! Hier kan je een drankje bestellen, wat eten krijgen en verschillende leuke gadgets vinden. De Rabobank richt het plein in op verschillende aspecten van duurzaamheid zoals voedselverspilling. Breng ook jouw energie weer op groen en kom een kijkje nemen!

Lunch Botanische Tuinen (12:30 - 14:45)

Trek gekregen van de Verenigingsparade? Kom lunchen in de Botanische Tuinen! Hier kun je genieten van een lekkere lunch in een bijzondere omgeving. 


Shifts: 
Shift 1 12:30 - 13:15
Shift 2 13:15 - 14:00
Shift 3 14:00 - 14:45

Bekijk hier het blokkenschema van de UIT 2018:

Sportmarkt Olympos (13:00 - 17:00)

Interesse in het beoefenen van een sport naast je studie? Tijdens de Sportmarkt maak je kennis met alle (studenten)sport verenigingen van Utrecht! Doe mee met een leuke workshop, kom een potje voetballen en ontdek welke onbekende sporten er allemaal te vinden zijn in Utrecht. 

Ga LOS met de UIT: Tips en tricks voor je studententijd! (12:30 - 16:30)

Wat doet alcohol met je hersenen? Wat gebeurt er in je lichaam als je seks hebt onder invloed? Kom langs op het LOS symposium om antwoord te krijgen! Test je kennis tijdens de Lekker LOS Seks, Drugs en Rock ’n Roll Pubquizof volg een lezing van de Hersenstichting of van Jellinek Preventie. Doe mee met de condoomrace, ga speeddaten en drink een Happy Drink!

Vind 't UIT - Verenigingskwartier (15:30 - 20:00)

Als je tijdens de Parade een vereniging hebt gezien die jouw interesse heeft gewekt, is dit de plek om er meer te weten over te komen. In het Wilhelminapark zal een groot aantal verenigingen zich op hun eigen manier laten zien. Stel al je vragen en kom erachter welke het beste bij jou past! 

Verenigingskwartier - Sprekerspodium (16:15 - 18:30)

Wat zijn nou echt de verschillen tussen alle verenigingen? Kom luisteren naar wat ze te zeggen hebben tijdens het sprekerspodium en vind uit wat ze kenmerkt. De BOCS, de koepel van zes christelijke gezelligheidsverenigingen, zal zich presenteren, maar ook de F.U.G., de koepel van de zeven grootste gezelligheidsverenigingen. Tot slot is het de beurt aan de internationaal georiënteerde studentenorganisaties.

UITeten (19:00 - 21:15)

Op maandag- en dinsdagavond kun je samen met je UITgroepje UITeten bij restaurants en studentenorganisaties voor maar €6,- per persoon. Check tijdens de UIT het eettafelschema om te zien waar jouw groepje verwacht wordt!

Verenigingsavond (Vanaf 12:00)

Deze avond zal de UIT geen groot feest in TivoliVredenburg organiseren, maar kun je terecht bij de vele studentenorganisaties. Neem een kijkje bij een studentenorganisatie die jou aanspreekt of waar je altijd al eens wilde kijken!

Sfeerimpressie vorig jaar: