Donderdag 16 augustus 2018

Rek je UIT - Yoga (11:00 - 12:15)

Even bijkomen van alle drukte tijdens de UIT? Kom lekker wakker worden met een Potje yoga in het Griftpark! Park Yoga Utrecht, die seizoensgebonden yogalessen en leuke workshops verzorgt, zal je helemaal klaarstomen voor de vierde dag vol activiteiten van de UIT!

Lunch Lepelenburg (11:30 - 13:45)

Geniet van je lunch in park Lepelenburg en vertrek daarna richting Griftpark voor de infomarkt, Playground en het sprekerspodium met diverse vette sprekers!


Shifts: 
Shift 1 11:30 - 12:15
Shift 2 12:15 - 13:00
Shift 3 13:00 - 13:45

bUITenspelen - Playground Griftpark (12:00 - 17:00)

Ga samen met je UITgroepje terug in de tijd waarin je nog de hele dag kon bUITenspelen en kom naar de Playground! Leef je UIT op de verschillende attracties die verspreid staan tussen alle kraampjes in het Griftpark. Ga nog één keer terug naar je kindertijd voordat je studentenleven begint!

Kijk voorUIT - Informatiemarkt (12:00 - 17:00)

Na de lunch kun je op de informatiemarkt alles vinden wat je nodig hebt tijdens je studententijd. Op zoek naar een bijbaantje? Nog geen kamer gevonden? Lid worden van een jongerenpartij? Dit alles en nog veel meer kan je vinden in het Griftpark!

Bekijk hier het blokkenschema van de UIT 2018:

Rabo Green Zone Neude (12:00 - 20:00)

Even tot rust komen maar nog geen huiskamer of is deze veel te klein? Kom op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag met je UITgroepje langs op de Rabo Green Zone van de UIT op de Neude! Hier kan je een drankje bestellen, wat eten krijgen en verschillende leuke gadgets vinden. De Rabobank richt het plein in op verschillende aspecten van duurzaamheid zoals voedselverspilling. Breng ook jouw energie weer op groen en kom een kijkje nemen!

Flap UIT - Sprekerspodium (13:00 - 17:00)

Ben je UITgespeeld en heb je je rondje over het terrein voltooid? Kom lekker chillen en luisteren bij het sprekerspodium! Op het podium in het Griftpark zijn gedurende de dag verschillende sprekers te vinden. Op de schermen en in de applicatie is het programma te vinden.

Ertussen UIT - Zomerfeest & BBQ (16:30 - 21:00)

Ga even lekker volleyballen, voetballen of zonnen bij Zwembad de Kromme Rijn! Natuurlijk is het ook mogelijk om een plons te wagen in het buitenbad van het zwembad. Ook biedt het UITbestuur hier een gratis barbecue aan. Je moet je hier wel voor aanmelden, je mentor weet hoe. 

UITgevlogen - Donderdagavondfeest (21:00 - 02:00)

Het einde van de UIT komt in zicht, maar het is zeker nog niet voorbij! Laat voor de laatste keer het nachtdier in je los en maak de verschillende zalen van TivoliVredenburg onveilig met je groepje. Onder andere F1rstman, Rave van Fortuin en ChildsPlay staan klaar voor jullie dansmoves. 

Sfeerimpressie vorig jaar: