Donderdag 15 augustus

Yoga: UIT positie (10:45 – 12:00)
Even bijkomen van alle drukte tijdens de UIT? Kom lekker wakker worden met een yogales in park Lepelenburg! Park Yoga Utrecht, die yogalessen in de natuur en leuke workshops verzorgt, zal je helemaal klaarstomen voor de vierde dag vol activiteiten van de UIT!

Lunch in park Lepelenburg (11:30 - 13:45)
Ga lekker lunchen met je groepje! We bieden weer genoeg te eten en te drinken aan om voor de rest van de dag flink van de stad te genieten.

Informatiemarkt: UITblinken (12:00- 17:00)
Op de informatiemarkt kun je alles vinden wat je nodig hebt tijdens je studententijd. Heb je nog geen kamer gevonden? Betaal je wel de juiste huurprijs? Zoek je een bijbaan? Wil je aan vrijwilligerswerk gaan doen? Kom langs en stel al je vragen!

Playground: bUITen adem (12:00 – 17:00)
Kom samen met je UITgroepje langs op de Playground. Dit jaar is er op de Playground namelijk een stormbaan van 89 meter lang! Er is maar één manier op te bepalen wie het snelste is … Estafette!

Sprekerspodium: Spreek ‘t UIT (12:30 – 16:30)
Ben je UITgewaaid door de stormbaan en heb je je vragen gesteld? Kom dan lekker chillen en luisteren bij het sprekerspodium! Op het podium in het Griftpark zijn gedurende de dag verschillende sprekers te vinden. Kijk snel in de applicatie wie er dit jaar staat te shinen op het podium!

Zomerfeest: Chill UIT (16:30 – 21:00)
Wil je na een drukke week vol activiteiten even relaxen? Kom chillen aan het Zwembad de Kromme Rijn! Geniet van een frisse duik, een groen grasveld, sportactiviteiten in het zand en tropical tunes. Vergeet je zwemkleding niet! Het is mogelijk om je om te kleden bij het zwembad.

(NB: Voor je eigen veiligheid is het niet meer toegestaan te zwemmen zodra je bij ons je eerste alcoholische consumptie bestelt).

Fresh van de Splash (18:00 – 20:00)
Tijdens het zomerfeest regelen wij jouw avondeten: Fresh van de Splash! Laat je mentoren een plekje claimen tijdens dit gezellige diner!

Slotfeest: Tijdmachine (21:00 – 02:00)
Op donderdagavond reizen we door de tijd. Op ‘Tijdmachine’ feesten we in de Ronda en Cloud9. Onder andere Daisy, Hitjeskanon en Fijne Deuntjes nemen je mee met een reis door de tijd! Dit wil je niet missen!