Tickets

Als mentorduo zal je in eerste instantie online begeleiding bieden aan de aankomende studenten in jullie groepje én ben je het eerste aanspreekpunt tijdens de UIT. Zo kunnen de UITlopers met vragen over studeren, uitgaan, studentenleven, etc. bij jullie terecht en kunnen jullie ze alles vertellen over wat Utrecht de studenten te bieden heeft! Jullie kunnen (digitaal) samenkomen enmeedoen aan onze online activiteiten. Deelnemers geven van te voren aan of ze fysiek aanwezig kunnen zijn in Utrecht. Indien je een groepje hebt waarvan de deelnemers fysiek aanwezig kunnen zijn ben je vrij om op eigen initiatief met je groepje af te spreken. Op deze manier kan je toch samen de stad verkennen of meedoen aan onze live-aspecten.

 

Als mentor heb je toegang tot alle mobiele telefoon nummers van de deelnemers uit jouw groepje. Deze zijn kort voorafgaand aan de UIT (één van de laatste dagen) te vinden in je UITaccount onder ‘Mijn groepje’. Zorg dat je zo snel mogelijk een Whatsapp groep aanmaakt zodat de deelnemers ook weten dat jullie er zijn! Op deze manier kunnen deelnemers bij jullie terecht voor vragen én kan je fysiek of digitaal iets afspreken

Beantwoord alle vragen van de deelnemers en bespreek het programma! Leer elkaar kennen via MS Teams of Zoom. Plan een MS Teams of Zoom afspraak in tijdens één van onze live uitzendingen. Op deze manier kunnen jullie deze toch samen bijwonen. Hiernaast zijn er talloze online spellen die je kan doen met je deelnemers, wees creatief!

Let op: alle fysieke acitiviteiten die uitgevoerd worden moeten plaatsvinden volgens de regels van het RIVM.

De UIT is nimmer verantwoordelijk voor deze samenkomsten. Volg ten alle tijden de regels van het RIVM en luister altijd naar de politie en/of handhaving indien die aanwezig zijn. Indien je een groepje hebt waarvan de deelnemers fysiek aanwezig kunnen zijn inUtrecht is het mogelijk om op eigen initiatief afspraken te maken hierover. Je kan de stad laten zien, lekker lunchen in het park of zelf een acitiviteit verzinnen. Wees creatief! Door verschillende partijen worden optioneel nog kleinschalige fysieke acitiviteiten georganiseerd, voorbeelden zijn bezoek aan musea, workshops of rondleiding bij verenigingen. Hier volgt later meer informatie over! Hou bij fysieke afspraken of activiteiten altijd rekening met de 1.5 meter afstand en vermijd ten alle tijden drukke plekken. Wijs de deelnemers ook op hun eigen verantwoordelijkheid en maak duidelijke afspraken met elkaar.