Maandag - 13 augustus

Bekijk het programma van het begin van deze fantastische week met o.a. een spetterende openingsshow, de stadsintro en de eerste avondfeest!

Dinsdag - 14 augustus

Bekijk hier alle hoogtepunten van de tweede dag van de UIT 2018!

Woensdag - 15 augustus

Bekijk hier het programma van dag drie met vele culturele hoogstandjes!

Donderdag - 16 augustus

Bekijk hier het programma van dag vier met de informatiemarkt, het Zomerfeest met een barbecue, het spekerspodium en het laatste avondfeest!

Vrijdag - 17 augustus

Bekijk hier het programma van de fantastische laatste dag van de UIT!

Wat is de UIT?

De UIT zijn vijf kennismakingsdagen voor alle aankomende studenten in de stad Utrecht. In opdracht van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht worden alle aankomende studenten in vijf dagen tijd wegwijs gemaakt in Utrecht. De introductietijd is geen ontgroening, het is puur een kennismaking met de stad Utrecht! De UIT is onafhankelijk van de studie die je gaat volgen, de groepjes worden dus ook random ingedeeld en zo maak je ook kennis met mensen van andere studies!

Voor wie is de UIT?

De UIT is bedoeld voor iedereen die komt studeren in Utrecht. Als jij je hebt ingeschreven voor een studie in Utrecht aan het HBO of de Universiteit, ontvang je een uitnodiging voor de UIT. Echter kan je je gewoon inschrijven als je nog geen UITnodiging hebt ontvangen, deze worden i.v.m. matching pas later verstuurd. Je kan alleen deelnemen aan de UIT als je aan een van de volgende onderwijsinstellingen gaat studeren: Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Universiteit voor de Humanistiek, Marnix Academie, Hogeschool Fysiotherapie Thim van der Laan, Schoevers Utrecht of TIO University of Applied Sciences.

Hoe ziet de week erUIT?

Tijdens de UIT wordt er vijf dagen lang een uitgebreid programma aangeboden. Op dit moment zijn we druk bezig om de UIT 2018 invulling te geven, hou onze website en Facebook in de gaten voor de laatste updates!

Wat kost de UIT en wat krijg ik er voor terug?

De UIT kost voor alle vijf de dagen €76,50. Voor dit geld mag je gratis naar alle feesten, krijg je toegang tot alle cafés en verenigingen en kan je onbeperkt deelnemen aan het programma van de UIT. Bovendien krijg je een strippenkaart waarmee je korting krijg op drankjes bij cafés en een tas met handige informatie en leuke gadgets. De hele week zal je gratis een lunch krijgen en kan je voor een gereduceerd tarief (€6,-) elke avond eten in een café/restaurant of bij een studentenorganisatie!

Wat moet ik nog meer weten?

De organisatie van de UIT regelt geen slaapplekken, hier moet je dus zelf achteraan! Kijk hier voor slaapplekken bij verenigingen of regel dit met een vriend, oudere broer/zus of andere kennis. Aan de introductietijd doen meer dan 4200 deelnemers mee dus helaas kan de organisatie geen rekening houden met persoonlijke voorkeur wat betreft de indeling van de UITgroepjes. 

Om op de hoogte te blijven van alle informatie rond de UIT kan je het best onze site in de gaten houden én onze Facebook liken; zo weet je zeker dat je niks hoeft te missen!

Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de UIT 2018 via het kopje 'inschrijven'.
Meer informatie? Kijk bij de faq. of neem contact op met Functionaris Deelnemers Sophie Bak door te mailen naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of bel naar 0302532506.