Terug naar boven
Utrechtse Introductie Tijd

Maandag 14 augustus

Het programma van de UIT 2023 is nog niet bekend, maar kijk vooral hieronder wat je ongeveer kan verwachten van het programma op de maandag (dit programma kan ook verschillen). Hou onze instagram @utrechtseintroductietijd in de gaten voor meer updates over de ticketverkoop en het uiteindelijke programma!

Openingsshow 09:00-13:30

Tijdens de Openingsshow wordt de UIT feestelijk geopend en krijg je alle relevante informatie en uitleg die je nodig hebt om de week goed door te komen. Je wordt ingedeeld in één van de drie shifts van 1,5 uur.

Workshops

De gehele week worden workshops aangeboden. Zo kan je een nieuwe sport uitproberen, onze Domstad ontdekken, de crea bea uithangen en leren hoe je duurzamer kan leven. Er is voor iedereen wat wils!

Radioplein 11:00 - 20:00

Er wordt drie dagen op het de Neude radio gemaakt. In een glazen huis staat een radiocrew de hele dag te draaien. Daarnaast kan je er langs bij kraampjes en even loungen tussen de onderdelen door! 

City challenge 12:00 - 17:30

De city challenge is de uitgelezen manier om Utrecht te leren kennen. Je komt langs alle hotspots van de Domstad.

Openingsfeest 20:00 – 1:00

De allereerste avondactiviteit van de week is een spetterend openingsfeest met bekende artiesten. Gegarandeerd een avond vol plezier en gezelligheid.