Maandag 12 augustus

Openingsshow: Tijd voorUIT (9:00 - 13:30)
Na lang wachten is het op maandagochtend eindelijk Tijd voorUIT! Tijdens de openingsshow leer je onder andere waar je tijdens de UIT allemaal heen kan, wie er meewerken aan de UIT en zie je TivoliVredenburg: de thuisbasis van de UIT. Je krijgt hier ook je polsbandje, waarmee je toegang hebt tot de hele UIT!

De openingsshow is verdeeld in drie shifts, vóór de UIT begint krijg je te horen in welke shift je zit.

Kennismakingslunch (10:45 - 14:45)
Tijdens de kennismakingslunch op het Moreelsepark leer je onder het genot van een lekkere lunch je mentoren en je UITgroepje kennen!

Ook de lunch is verdeeld in shifts, die aansluiten op je openingsshift.

Stadsintroductie: Crazy030 (12:00 - 17:30)
De Stadsintroductie is hét moment om je UITgroepje beter te leren kennen. Ontdek de mooiste plekjes van Utrecht door het Crazy030 spel te spelen. Crazy030 neemt je mee langs verschillende locaties met verschillende thema’s. Zo leer jij de stad én jouw groepje kennen! Voer zoveel mogelijk opdrachten UIT en misschien winnen jullie wel één van de mooie prijzen!

UITeten (17:15 - 20:00)
Op maandag kan je met je eetbon (deze zit vast aan je E-ticket) UITeten bij verschillende restaurants en verenigingen. Eet smakelijk!

Openingsfeest: bUITenaards (20:00 - 01:00)
De eerste dag sluiten we bUITenaards af in TivoliVredenburg. Waag een dansje in de Ronda of in de Pandora. In de Ronda zal onder andere Kris Kross Amsterdam de show stelen! In de Pandora kan je de hele avond genieten van Singlefeestje! De UITgelezen kans om je guilty pleasure aan te vragen, dus mis dit niet!