Tickets

Online programma

Dit is het programma voor de online UITlopers! Alle evenementen zijn beschikbaar via het platform; download hiervoor "UIT 2021" in de Appstore!

MAANDAG

11:00-11:30: Openingsshow 

De start van de UIT begint met een spetterende opening: de openingsshow! Het begin van je studententijd begint nu pas echt. In de show worden alle ins en outs van de UIT naar voren gebracht. Zo weet je precies wat je deze week kan verwachten.

11:30 – 14:00: Informatiemarkt 

Hoe overleef je als student? Tijdens de informatiemarkt krijg je antwoord op deze vraag! Je kan je laten informeren over onder andere huisvesting en bijbaantjes maar ook over dat je mag zijn wie je wil zijn. Ook online kun je terecht voor al je vragen.

10:00 – 18:00: De stadsintroductie  

Tijdens de stadintroductie leer je Utrecht op je duimpje kennen door middel van een Crazy 030! Via een interactieve manier leer je de stad goed kennen en is er de mogelijkheid om hele vette prijzen te winnen!

DINSDAG

11:00 – 14:00: Verenigingsmarkt

Het verenigingskwartier is de plek om de verengingen beter te leren kennen. Hier kan je ontdekken welke vereniging bij je past. Er is ontzettend veel keus; zo zijn er gezelligheids-, levensbeschouwelijke- en internationale verenigingen. Alle informatie over de verschillende verenigingen kan je ook vinden op het UIT platform.

 

14:00 – 15:30: Verenigingskwartier 

De verenigingen gaan met elkaar in gesprek om te praten over het lid zijn bij een vereniging en hoe zij tegen verschillende kwesties aankijken.

11:30 – 14:00: Sportmarkt

Bij de sportmarkt kan je alle studentensportverenigingen leren kennen die Utrecht rijk is! Heb je altijd al willen roeien, hockeyen of voetballen? Alles kan in Utrecht! Ook online kan jij persoonlijk je vragen stellen aan alle verschillende sportverenigingen. Tijdens de sportmarkt ontdek je welke studentensportvereniging het beste bij je past. Alle informatie over de verschillende sportverenigingen kan je terugvinden op het UIT platform.

WOENSDAG

11:30 – 14:00: Culturele markt 

Bij de culturele markt maak je kennis met alle culturele studentenverenigingen en organisaties in Utrecht. Heb je altijd al willen zingen in een koor, een instrument willen leren spelen of ben je benieuwd wat Utrecht op cultureel gebied te bieden heeft? Bezoek dan de culturele markt! Alle informatie over de verschillende culturele verenigingen en organisaties kan je terugvinden op het UIT platform.

UITgesproken Utrecht

Eva Eikhout: 13:30 – 14:15 

Emil van Oers: 14:30 – 15:15

Man Man Man: 15:30 – 16:15

Utrecht laat zich horen! Op dit evenement zul je geïnspireerd worden door sprekers die op hun eigen unieke manier grote prestaties hebben behaald. Of dat nou is op persoonlijk, professioneel of creatief gebied: dit is een podium voor zowel opkomende als gevestigde talenten. Na het aanschouwen van deze interviews zullen jij en je groepje nog lang niet uitgesproken zijn.

18:00 – 19:00: Eindshow 

De afsluiter van de online UIT!