Crew

Als crew schrijf je je alleen of als koppel in en ben je actief achter de schermen van één van de grootste evenementen van Utrecht; de UIT! Achter de schermen levert de crew, die bestaat uit ongeveer 150 ouderejaars studenten, een belangrijke organisatorische bijdrage aan de UIT. 


Ben jij…

  • Een harde werker?

  • Gezelligheidsdier?

  • Een echte Utrechter?

Word dan crewlid!Wat zijn de taken van een crewlid?

Gedurende de UIT word je op verschillende tijden en op verschillende functies ingezet. Gemiddeld zal je per dag minimaal één shift hebben (ochtend, middag of avond). Je kunt artiesten begeleiden als stagemanager, locatiecoördinator zijn voor verschillende programmaonderdelen, alle logistieke stromingen achter de schermen in goede banen leiden en nog vele andere backstagetaken uitvoeren. 
Daarnaast bereid je de mentoren voor op de UIT door middel van een eenmalige training. Je traint hen voor de UIT zodat ze goed op de hoogte zijn van de gang van zaken en zij de UITlopers een topweek kunnen bezorgen. Wanneer de mentoren tijdens de UIT vragen of problemen hebben, bellen ze jou.

Wat zijn de vereisten?

De donderdag voor de UIT (8 augustus) heb je een crewdag met alle andere crewleden en de eventmanagers. Daar wordt alles verteld over de trainingen en wat er precies van je verwacht wordt tijdens de week. Je hoeft niet te beschikken over bepaalde competenties om een goed crewlid te worden; alles wat je moet weten word je die dag bijgebracht. 
Naast het informatieve gedeelte zal deze dag vooral in het teken staan van het creëren van een teamband tussen de 150 crewleden. Door middel van gezellige activiteiten wordt ervoor gezorgd dat jullie als groep klaar zijn voor de UIT en optimaal zullen functioneren. Je hoeft niet eerst mentor te zijn geweest om crew te zijn! Als crewlid moet je in Utrecht wonen en ergens in Nederland studeren.

Wat krijg ik er voor terug?

Als je crew bent tijdens de UIT, doe je dat zeker niet voor niets. Door je werkzaamheden als crew krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Niet alleen is het interessant om de organisatie van zo'n groot evenement van dichtbij mee te maken, het brengt ook leuke voordelen met zich mee. Als je geen shift hebt ben je namelijk vrij om te gaan waar je wilt. Doordat je als crew toegang hebt tot alle programma-onderdelen, activiteiten en feesten hoef je geen enkel onderdeel van de UIT te missen! Daarnaast krijg je gratis maaltijden, munten voor drankjes, een crewshirt en -trui, een crewdag, crewreünies en natuurlijk heel veel waardering! Crew zijn is werken, lol maken, drankjes drinken, feesten, vrienden maken en veel, veel meer!

Aanmelden 

Aanmelden als crewlid kan hier

Houd de site en onze Facebook-pagina in de gaten voor informatie over crewleden voor de UIT 2019. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Functionaris Deelnemers Michiel van Veluwen via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of bel 030-2532506.