Eventmanager

Voor en tijdens de UIT zijn zes eventmanagers actief. Samen met het UITbestuur spelen zij een belangrijk rol achter de schermen van de UIT. Eventmanagers vervullen verschillende functies en zijn eindverantwoordelijk voor hun eigen taken pakket.

De taken van de eventmanager

  • De eventmanager speelt een grote en belangrijke rol achter de schermen van de UIT

  • Je ondersteunt het UITbestuur in het voorbereiden/de productie van de programmaonderdelen

  • Je traint en instrueert de mentoren en crewleden zowel vóór als tijdens de UIT

  • Tijdens de UIT ben je eindverantwoordelijke (locatiecoördinator) voor bepaalde programmaonderdelen

  • Je hebt zowel gezamenlijke als individuele taken die verschillen per functie. In totaal zijn er vier functies, hieronder staan deze functies verder beschreven.

De eventmanager functies

Tijdens de UIT zijn er zes eventmanagers. Ieder heeft een functie met eigen taken en daarnaast werk je ook als team samen aan bepaalde taken. Sommige functies worden bekleed door meerdere eventmamagers.

Commissaris Extern 
Als Commissaris Extern help jij onze Functionaris Acquisitie met het binnenhalen van fondsen om de UIT nog leuker te maken. Daarnaast help je met het voorbereiden van de netwerkborrels en het contacthouden met bestaande partijen en leveranciers. 

Commissaris Logistiek
Als Commissaris Logistiek zet je samen met een van de Functionarissen Programma het hele logistieke plan op van voor, tijdens en na de UIT. Je zet de logistieke post (LP) op. Dit is het distributiecentrum van allerlei materialen die nodig zijn tijdens de UIT. Tijdens de UIT stuur je de crew aan die de LP ondersteunen. Daarnaast zal je de Functionarissen Programma helpen met het hekwerk, de beveiliging, water, stroom etc.

Commissaris Vrijwilligers
Als Commissaris Vrijwilligers werk je samen met de Functionaris Deelnemers aan de werving van alle mentoren en crewleden. Je plant de gesprekken, trainingsdagen en andere activiteiten/faciliteiten voor de vrijwilligers.

De commissarissen Extern, Logistiek en Vrijwilligers zullen zich naast hun eigen taken ook bezig houden met het programma en ondersteunen elkaar waar nodig.

Commissaris Programma 
Als Commissaris Programma houd jij je samen met de Functionarissen Programma van het UITbestuur bezig met de productie van de programma onderdelen van de UIT. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met de aankleding, draaiboeken per locatie en contact met leveranciers. Hoewel de grote lijnen van het programma al vast staan is er altijd ruimte voor eigen creativiteit als Eventmanager. 

De vereisten

Als eventmanager ben je in de maand mei één dag in de week aanwezig en in juni twee dagen in de week. In de maanden juli en augustus sta je het UITbestuur fulltime bij. Je kunt in ieder geval je studiejaar gewoon afmaken. Tijdens de UIT ben je natuurlijk ook de hele week inzetbaar en ook de week erna voor de afronding. 

Ervaring met de UIT (als deelnemer, mentor of crew) is erg handig maar geen vereiste. 

Wat krijg ik er voor terug

Een zomer die je niet snel zal vergeten! Je bent mede verantwoordelijk voor de organisatie van een van de grootste studentevenementen in Utrecht. Dit doe je samen met het UITbestuur en alle vrijwilligers. Als eventmanager van de UIT breid je je netwerk uit en ben je een ervaring rijker op verschillende gebieden die mooi staat op je CV. Daarnaast is er een financiële vergoeding beschikbaar.

Aanmelden

Houd de site in de gaten voor informatie over eventmanagers voor de UIT 2019. Voor vragen kun je contact opnemen met Michiel van Veluwen via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of bellen naar: 030-2532506.