Tickets

Radiocrew

Dit jaar is de UIT op zoek naar een groep enthousiaste en energieke studenten die onderdeel willen zijn van de radiocrew en gedurende de week radio willen maken!

Ben jij...

  • iemand met een vlotte babbel?
  • enthousiast en energiek?
  • iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt?

Dan is de radiocrew misschien wel iets voor jou!

Wat zijn de taken?

Als onderdeel van de radiocrew zul je tijdens de UIT op maandag tot en met donderdag radio maken. Je zult ingedeeld worden in 1 à 2 shifts per dag. De rest van de dag ben je dus vrij en hoef je geen enkel onderdeel van de UIT te missen omdat je toegang hebt tot alle activiteiten, onderdelen en feesten!

Wat zijn de vereisten?

Als radiocrew is het van belang dat je enthousiast bent en een vlotte babbel hebt. Daarnaast is het van belang dat je tijdens de UIT van 16 t/m 20 augustus 2021 fulltime beschikbaar bent. Voor de UIT zul je tijdens meetings ook bezig zijn met brainstormen over de radio en het programma. 

Wat krijg ik ervoor terug?

Op de momenten dat je niet aan het werk bent heb je dankzij je bandje natuurlijk toegang tot al onze feesten en activiteiten. Je krijgt ook consumptiemuntjes, maaltijden, een t-shirt én een trui. Daarnaast ben jij te horen op dé UITradio die door meer dan 4.000 mensen beluisterd wordt! 

Aanmelden

De aanmeldingen voor Radiocrew 2021 zijn inmiddels gesloten. 

Houd de site, Instagram en Facebook in de gaten voor meer informatie over de Radiocrew voor de UIT 2021. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Functionaris Communicatie Merel Smeets via communicatie@utrechtseintroductietijd.nl of bel 030 253 7492.