UITbestuur

Wil jij ruim 4000 eerstejaars studenten bekend maken met de prachtige stad Utrecht? Organiseer dan de Utrechtse Introductie Tijd (UIT) 2020!

Deadline sollicitatie: 30 april 2019

Wat is het UITbestuur?

Het UITbestuur bestaat uit zes ouderejaars studenten van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en HKU. Zij zetten zich tien maanden, van november 2019 t/m september 2020, in om het grootste studentenevenement in de Domstad te organiseren, de Utrechtse Introductie Tijd (UIT). De UIT wordt in opdracht van de Colleges van Bestuur van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht georganiseerd. Ieder bestuurslid heeft zijn of haar eigen taak binnen het UITbestuur. Er zijn zes verschillende hoofdfuncties: Acquisitie, Communicatie, Fiscaat & Deelnemers en drie Programma’s. Naast deze hoofdfuncties, zijn er twee bestuursleden die nog een bijfunctie (Voorzitter of Secretaris) vervullen. Je kunt hier kijken voor meer informatie over de verschillende hoofd- en bijfuncties.

Hoe weet ik of het UITbestuur bij mij past? 

Ben jij:

  • Bereid jezelf 10 maanden in te zetten?

  • Zelfstandig, een doorzetter en stressbestendig?

  • Een organisatorisch talent?

  • Iemand met een professionele houding?

  • Iemand met goede communicatieve vaardigheden?

  • Inventief, praktisch en creatief waar nodig?

  • Iemand met een hart voor Utrecht?

  • De week voor de UIT en tijdens de UIT fulltime beschikbaar?

 Dan is het UITbestuur vast iets voor jou!

Is ervaring met de UIT een vereiste? 

Ervaring met de UIT als eventmanager, crew, mentor of ervaring in een commissie kan goed van pas komen. Het is geen vereiste! Ook hoef je géén lid te zijn van een studentenorganisatie om in aanmerking te komen voor het UITbestuur.

Informatieavonden

Heb je nog vragen of wil je graag iemand van het huidige UITbestuur spreken voordat je solliciteert? Kom dan naar een van de infoavonden! 

  • Woensdag 3 april, vanaf 20:00 uur in Café Hemingway. Adres: Janskerkhof 6, 3512 BK. Utrecht. 
  • Maandag 15 april, vanaf 20:00 uur in Café Hemingway. Adres: Janskerkhof 6, 3512 BK. Utrecht. 

Als je geïnteresseerd bent om te komen, mail dan naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl, dan zorgen wij dat er een lekker drankje voor je klaarstaat. 

Kan je niet op een van de twee infoavonden langskomen, maar ben je wel geïnteresseerd? Je bent natuurlijk altijd welkom op het kantoor van het UITbestuur om je vragen te stellen! 

Solliciteren

Solliciteren voor het UITbestuur 2020 kan door uiterlijk 30 april je motivatiebrief en CV te sturen naar Fabian Koolstra via f.b.koolstra@uu.nl.

Geef in je motivatiebrief aan welke hoofdfunctie (Acquisitie, Fiscaat & Deelnemers, Communicatie of Programma) je eerste en tweede voorkeur heeft. Als je naast een hoofdfunctie geïnteresseerd bent in een bijfunctie (Voorzitter of Secretaris), kun je dit ook aangeven in je brief. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Functionaris Deelnemers Michiel van Veluwen via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of bel 030 253 2506.