Vliegende Verslaggever

Als Vliegende Verslaggever maak je op de locatie van de fysieke evenementen live-verbinding met de UITstudio om online kijkers op de hoogte te stellen van wat er in Utrecht gebeurt. Je stelt vragen aan verenigingen, instellingen en bedrijven en koppelt de antwoorden op beeld terug aan de kijkers.

Ben jij...

  • niet bang om voor grote groepen te spreken?

  • nieuwsgierig?
  • goed in improviseren?

Dan ben jij misschien een goede Vliegende Verslaggever!

Wat zijn de taken van een Vliegende Verslaggever?

Als Vliegende Verslaggever presenteer je tijdens de UIT op fysieke locaties de evenementen aan online kijkers. Je zit dus samen met een andere Vliegende Verslaggever in een live-verbinding met de UITstudio. Je stelt vragen aan verenigingen, instellingen en bedrijven en koppelt de antwoorden op beeld terug aan de kijkers.

Voorafgaand aan de UIT kom je een aantal keer samen om je voor te bereiden op het verslaggeven tijdens de UIT.

Wat zijn de vereisten?

Als Vliegende Verslaggever is het van belang dat je professioneel kunt werken en goed teksten uit je hoofd kunt leren. Daarnaast is het van belang dat je tijdens de UIT van 16 t/m 20 augustus 2021 fulltime beschikbaar bent. Voorafgaand aan de UIT ben je in juli en augustus een aantal dagen beschikbaar om je voor te bereiden op het verslaggeven tijdens de UIT.

Wat krijg ik er voor terug?

Op de momenten dat je niet aan het werk bent heb je dankzij je bandje natuurlijk toegang tot al onze feestjes en activiteiten. Ook krijg je consumptiemuntjes, elke dag lunch en avondeten en een outfit voor tijdens het presenteren. Daarnaast worden jouw presentatiemomenten door meer dan 1.000 mensen bekeken!

Aanmelden

Je kan je vanaf nu aanmelden als Vliegende Verslaggever van de UIT2021! Je kan je persoonlijk inschrijven, maar als je al een dynamisch duo met iemand anders vormt kun je je ook samen inschrijven!

Houd de site, Facebook-pagina en Instagram in de gaten voor informatie over presentatoren voor de UIT 2021. 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Functionaris Communicatie Merel Smeets via communicatie@utrechtseintroductietijd.nl of bel 030 253 7492.