Terug naar boven
Utrechtse Introductie Tijd

Promotiemogelijkheden tijdens de UIT

De UIT is het grootste studentenevenement van Utrecht, met 4000 aankomende studenten en 800 ouderejaars medewerkers. Het is de officiële introductieweek van de Universiteit Utrecht (UU), Hogeschool Utrecht (HU) en zes andere hogescholen. De UIT laat nieuwe eerstejaars studenten kennismaken met de stad Utrecht, bedrijven in Utrecht, studeren, medestudenten, verenigingen en alles wat het studentenleven verder te bieden heeft. Zo’n 10.000 studenten zijn betrokken bij dit evenement; de UIT geldt als de algemene kick-off van het studiejaar! 

Tijdens de UIT zijn er vele promotiemogelijkheden voor uw bedrijf. Zo organiseren wij een informatiemarkt en stadswandeling waar u een fysieke stand kunt nemen. Hier kunt u dan direct contact leggen met de UITlopers. Ook kunt u een flyer of gadget in de tasjes van de UITlopers en vrijwilligers doen. Ook online zijn er veel mogelijkheden om in contact te komen met nieuwe studenten in Utrecht. Zo maken wij gebruik van een app en een website waarin verschillende advertenties kunnen worden geplaatst. Dit zijn allemaal voorbeelden van promotiemogelijkheden die wij aanbieden. Ik leg u graag alle mogelijkheden en opties voor in onze promotiebrochure die u kunt opvragen door te mailen naar acquisitie@utrechtseintroductietijd.nl

Utrechtse Introductie Tijd

De UIT kan veel voor uw bedrijf betekenen:

  • U kan in contact komen met 4000 eerstejaars studenten van het hoger onderwijs die deelnemen aan de UIT.
  • Deze studenten (gemiddeld 18 jaar) hebben nog geen merkvastheid ontwikkeld; veel commerciële keuzes zijn nog niet gemaakt. 
  • U kan in contact komen met 800 ouderejaars studenten (tussen de 18 en 25 jaar), die uit enthousiasme voor de UIT vrijwillig meewerken aan de organisatie.
  • De UIT is de allereerste kennismaking van nieuwe studenten met de studentenstad Utrecht. Tijdens deze week maken zij de keuze voor nieuwe vrienden, nieuwe verenigingen en voor nieuwe bedrijven.
  • De UIT biedt u vele unieke promotiemogelijkheden waarmee u uw bedrijf op een unieke, vernieuwende en interactieve manier kunt profileren bij de deelnemers! Denk hierbij aan onze mobiele applicatie, social media of een co-creatie van een programmaonderdeel.
  • De UIT krijgt veel aandacht in de regionale en nationale pers.
  • Uw bedrijf wordt verbonden aan professionele organisaties: de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht.
  • U draagt bij aan het mogelijk maken van een zo duurzaam en inclusief mogelijk evenement.

Er zijn veel opties om uw bedrijf op een originele manier te profileren tijdens de UIT. Wij zitten graag om de tafel voor een pakket op maat!

Neem voor meer informatie contact op met:

Max van der Wal
Functionaris Acquisitie

T: 030 253 3984
E: acquisitie@utrechtseintroductietijd.nl 

MaxS sexy versie.jpg

Contact