Radiocrew

AUDIOCREW

Dit jaar is de UIT op zoek naar een groep enthousiaste en energieke studenten die onderdeel willen zijn van de audiocrew en podcasts willen maken voor de UIT en tijdens!

Ben jij…

  • iemand met een vlotte babbel?
  • enthousiast en energiek?
  • iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt?

Dan is de audiocrew misschien wel iets voor jou

Wat zijn de taken?

Als onderdeel van de audiocrew zul je voorafgaand aan de UIT samen een aantal podcasts maken over de UIT en Utrecht als studentenstad. Ook wordt er op de maandag radio gemaakt en zal jij hiervoor zorgen. De rest van de dagen ben je dus vrij en hoef je geen enkel onderdeel van de UIT te missen omdat je toegang hebt tot alle activiteiten, onderdelen en feesten!

Wat zijn de vereisten?

Als audiocrew is het van belang dat je enthousiast bent en een vlotte babbel hebt. Daarnaast is het van belang dat je voorafgaand aan de UIT een aantal dagen beschikbaar bent en tijdens de UIT van 14 t/m 17 augustus 2023 beschikbaar bent. Voor de UIT zul je tijdens meetings ook bezig zijn met brainstormen over de podcast en het programma van de radio.

Wat krijg ik ervoor terug?

Op de momenten dat je niet aan het werk bent heb je dankzij je bandje natuurlijk toegang tot al onze feesten en activiteiten. Je krijgt ook consumptiemuntjes, maaltijden, een t-shirt én een trui. Daarnaast ben jij te horen op dé UITradio en op de podcast die door meer dan 4.000 mensen beluisterd wordt! 

Aanmelden

De aanmeldingen voor Radiocrew zijn nu gesloten. 

Houd de site, Instagram en Facebook in de gaten voor meer informatie over de Radiocrew voor de UIT 2023. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Functionaris Communicatie Olivia de Gans via communicatie@utrechtseintroductietijd.nl