Tickets

Restitutie

Als je een ticket (online of fysiek) hebt gekocht en de betaling is afgerond, kan je in principe je inschrijfgeld niet terugkrijgen. Wij maken uitzonderingen voor de volgende situaties:

  • Je bent niet toegelaten tot je studie.
  • Er zijn zwaarwegende persoonlijke omstandigheden waardoor je niet deel kan nemen.

In deze gevallen kan je je afmelden via: deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl. Je krijgt in die specifieke gevallen je volledige inschrijfgeld terug wanneer je vóór 1 augustus 2021 je afmelding via dit e-mailadres hebt doorgegeven. Na 1 augustus geven wij geen inschrijfgeld meer terug. 

Corona

Als je Corona hebt tijdens de UIT of je zit uit voorzorg in quarantaine, dan geven wij geen inschrijfgeld terug. Het online programma is dan wel beschikbaar zodat je de UIT alsnog vanuit huis kan volgen!

Annulering vanuit de organisatie

Het kan gebeuren dat we vanuit de organisatie besluiten om de UIT niet door te laten gaan in verband met maatregelen en omstandigheden. Mocht dit zo zijn, dan krijg je het volledige inschrijfgeld terug. Wij zullen je dan natuurlijk uitgebreid hierover informeren.

Dit geldt ook voor het festival. Omdat dit een upgrade is op je ticket krijg je bij annulering van het festival alleen je geld terug van het festival, en is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen van je ticket voor de UIT.

Op het moment dat de fysieke onderdelen worden geannuleerd, krijg je dus je inschrijfgeld terug en is er de mogelijkheid om een online ticket aan te schaffen waarmee je de UIT online kan volgen. Hierover zal aanvullende informatie worden gestuurd als dat van toepassing is op de situatie.

Ticket op naam

Het ticket dat je hebt gekocht is op naam, dat betekent dat je ticket niet doorverkocht kan worden aan iemand anders. Wij controleren bij de toegang je identiteitsbewijs. Mocht je dus onverwachts niet meer deel kunnen nemen, dan dien je bovenstaand retourbeleid te volgen.