ORGANISATIES OP DE UIT

ORGANISATIES OP DE UIT

Tijdens de UIT is er veel ruimte voor organisaties om in contact te komen met de UITloper en/of leden te werven. Dit jaar is dat mogelijk tijdens de verenigingsmarkt, de sportmarkt, het cultureel festival en door middel van het UIT-eten en mentoren. Hieronder vind je alle informatie omtrent het inschrijven voor deze onderdelen.

Stadsintroductie (maandag)

Tijdens de stadsintroductie is er een informatiemarkt verspreid door de binnenstad. Deze markt is bedoeld voor organisaties en partijen die handig zijn voor de nieuwe student, denk aan huisvesting, bijbaantjes, maatschappelijke thema’s en internationale organisaties. De informatiemarkt van de UIT-week is een uitstekende mogelijkheid om jullie organisatie te positioneren onder nieuwe eerstejaars studenten. 

Dit jaar hebben we de opzet van de informatiemarkt helemaal vernieuwd zodat de opkomst en participatie van deelnemers nog hoger komt te liggen. We gaan de informatiemarkt integreren in de stadsintroductie, die op maandag 14 augustus tussen 11:00u en 17:00u plaatsvindt. De informatiemarkt vervangt als het ware de stadsintroductie die er voorheen was. Hierdoor zal de informatiemarkt niet meer gecentreerd één plein, maar meerdere parken en pleinen in de binnenstad omvatten. Hierdoor kunnen de nieuwe studenten de stad ontdekken terwijl we ze in contact brengen met verschillende bedrijven en organisaties die voor hen interessant zijn. 

Het idee is dat we partijen die elkaar aanvullen en bij elkaar passen op dezelfde locatie neerzetten. Als locaties zijn Mariaplaats, Domplein, Paardenveld, Neude, Lepelenburg en de UB Binnenplaats voorzien. Op de verschillende locaties zal de markt bestaan uit marktkraampjes, muziek en diverse activiteiten. 

De inschrijvingen hiervoor zijn geopend! Klik hier om je in te schrijven.

Voor vragen kun je contact opnemen met programma1@utrechtseintroductietijd.nl

 

Verenigingsmarkt (dinsdag)

De verenigingsmarkt is dé plek voor gezelligheidsverenigingen om de vereniging te promoten bij de UIT-loper. De inschrijvingen hiervoor zijn gesloten! 

Voor vragen kun je contact opnemen met programma3@utrechtseintroductietijd.nl

Sportmarkt (dinsdag)

Op de sportmarkt staan de sportverenigingen en is er van alles te doen. De inschrijvingen hiervoor gaan via Olympos.  

Voor vragen kun je contact opnemen met programma1@utrechtseintroductietijd.nl

Cultureel Festival (woensdag)

Op het Cultureel festival is er een markt voor de culturele studentenorganisaties. Daarnaast kunnen culturele studentenorganisaties optreden op het podium of workshops geven. De inschrijvingen hiervoor zijn geopend! Heb je voorgaande jaren niet mee gedaan, maar wil je dit jaar wel meedoen? Mail naar het ondertstaande E-mail adres. 

Voor vragen kun je contact opnemen met programma2@utrechtseintroductietijd.nl

 

UIT-eten (maandag en dinsdag)

Tijdens de UIT eten alle UIT-lopers op maandag en dinsdag bij restaurants en verenigingen. De groepjes worden ingedeeld op basis van de capaciteit de verenigingen. De inschrijvingen hiervoor zijn geopend! Heb je voorgaande jaren niet mee gedaan, maar wil je dit jaar wel meedoen? Mail naar het ondertstaande E-mail adres. 

Voor vragen kun je contact opnemen met acquisitie@utrechtseintroductietijd.nl

Mentoren

Studenten kunnen zich zelf opgeven om UIT-mentor te worden, maar dit kan ook via een vereniging. De vereniging krijgt de mogelijkheid om de naam van de vereniging op het shirt te laten bedrukken. De inschrijvingen hiervoor zijn geopend! Heb je voorgaande jaren niet mee gedaan, maar wil je dit jaar wel meedoen? Mail naar het ondertstaande E-mail adres. 

Voor vragen kun je contact opnemen met deelnemers@utrechtseintroductietijd.n