Vrijdag 16 augustus

Filmochtend Pathé: UITrusten (11:00 - 13:00)
Zin om de dag rustig te beginnen? Kom dan op vrijdagochtend een film kijken bij de Pathé Leidsche Rijn! Houd onze Facebook in de gaten voor welke film er gedraaid zal worden.

Disco rolschaatsen: UITrollen (11:00 - 13:00)
Nog toe aan een feestje? Ga discorolschaatsen bij Rocking Rollerz! Onder begeleiding van de tofste beats en flitsende discolichten kunnen zowel beginners als gevorderden al dansend en rollend hun kunsten vertonen! Wil je verzekerd zijn van een plekje? Schrijf je dan tijdens de UIT in via deze link

Lunch in park Lepelenburg (11:30 - 13:45)
De laatste dag van de UIT moet je natuurlijk goed beginnen, met een lekkere lunch! We bieden weer genoeg te eten en te drinken aan om van de laatste dag te genieten in het Griftpark.

Festival: UIT je kosmos (13:00 - 21:00)
Een fantastische week moet knallend afgesloten worden! We hebben de beste artiesten tot het laatst bewaard, dus mis deze niet! Naast de optredens kun je je vermaken bij één van de vele stands. Ook krijg je tijdens het festival als avondeten een gratis pizza!

Afsluiting: Tijd achterUIT (19:30 - 21:00)
Op vrijdagavond is het helaas tijd om af te slUITen. Bezoek onze spetterende eindshow waarin we onze vrijwilligers bedanken, inclusief optreden van niemand minder dan Jonna Fraser!