Terug naar boven
Utrechtse Introductie Tijd

Woensdag 17 augustus

Het programma van de UIT 2023 is nog niet bekend, maar kijk vooral hieronder wat je ongeveer kan verwachten van het programma op de woensdag (dit programma kan ook verschillen). Hou onze instagram @utrechtseintroductietijd in de gaten voor meer updates over de ticketverkoop en het uiteindelijke programma!

Infomarkt, playground en sprekerspodium 11:00 – 16:00

Hoe overleef je als student? Hier krijg je antwoord op deze vraag! Op de infomarkt kan je laten informeren over onder andere huisvesting en bijbaantjes, maar ook over dat je mag zijn wie je wil zijn. Verder komen er sprekers die van alles komen vertellen en worden er verschillende activiteiten en workshops georganiseerd.

Radioplein 11:00 - 20:00

Er wordt drie dagen op het de Neude radio gemaakt. In een glazen huis staat een radiocrew de hele dag te draaien. Daarnaast kan je er langs bij kraampjes en even loungen tussen de onderdelen door! 

Cultureel festival 15:00-20:00

Op het cultureel festival maak je kennis met alle culturele studentenverenigingen en organisaties in Utrecht. Heb je altijd al willen zingen in een koor, een instrument willen leren spelen of ben je benieuwd wat Utrecht op cultureel gebied te bieden heeft? Bezoek dan de culturele markt! Neem ook een kijkje bij het podium met gevarieerde culturele optredens. Geniet daarnaast van een hapje of drankje op het foodtruckfestival.

Utrecht by Night (20:00-00:00)

Het avondprogramma laat je Utrecht op een hele andere manier zien: dit is Utrecht by Night. Met je groepje ga je langs bij een van de vele leuke horecagelegenheden of culturele centra die de Domstad rijk is. Hier kan je je laten verrassen door muziek, comedy of spellen. Gegarandeerd een avond vol entertainment en gezelligheid!

Workshops 

De gehele week worden workshops aangeboden. Zo kan je een nieuwe sport uitproberen, onze Domstad ontdekken, de crea bea uithangen en leren hoe je duurzamer kan leven. Er is voor iedereen wat wils!

Woensdag 17 augustus