Woensdag 14 augustus

Workshop: Graffiti met ViaKunst (10:30 - 12:00)
Start de woensdag met de graffiti workshop van ViaKunst! Met behulp van verschillende attributen krijg jij de kans om jouw graffitikunsten te showen. De workshop vindt plaats in het park Lepelenburg. Je kan gewoon binnenlopen en je hoeft je niet aan te melden.

Lunch in park Lepelenburg (11:30 - 13:45)
Ook op woensdag bieden we weer genoeg te eten en te drinken aan in park Lepelenburg om vervolgens van het Cultureel Festival en Utrecht by Night te kunnen genieten!

Cultureel festival: bUITengewoon (12:00 - 20:00)
Leef je UIT tijdens Cultureel Festival ‘bUITengewoon’! Tijdens het Cultureel Festival zijn (bijna) alle culturele instellingen van Utrecht aanwezig. Kom langs bij het terrein van Parnassos en laat jouw stem horen tijdens karaoke! Laat je gaan tijdens een dansworkshop, bezoek een mini-toneelstuk of laat een mooie henna art zetten. Kom kijken naar de optredens, workshops en demonstraties van verschillende culturele studentenorganisaties op ons mainstage podium! KOSMU, de koepel van acht studenten muziekverenigingen is hierbij ook onmisbaar.

Foodtruckfestival: Appeltje UITje (12:00 - 20:00)
Nadat je UITgedanst en UITgezongen bent, heb je vast zin om de verschillende wereldkeukens te ontdekken. Laat je verrassen door gerechten uit verschillende culturen. Geniet van al het lekkers op ‘Appeltje UITje’! 

Utrecht By Night: UIT in Utrecht (20:00 - 00:00)
Op woensdagavond is het Tijd voor Utrecht! Tijdens Utrecht by Night stellen de horecagelegenheden en culturele centra zich open en is er van alles te doen. Van karaoke tot pubquiz, van comedy tot salsa. Ga UIT in Utrecht! Bekijk de routekaart in de app en ontdek de leukste plekken van onze stad.