UITredactie

UITREDACTIE

De UITredactie geeft de mogelijkheid om met een gezellig en creatief team samen te werken aan de invulling en uitwerking van hét magazine van de UIT.

Ben jij…

  • creatief?

  • goed met beeld en/of tekst?

  • in staat grappige, inspirerende en/of pakkende teksten te schrijven? 

Dan is de UITredactie misschien iets voor jou!

Wat zijn de taken van een UITredactielid?

Als onderdeel van de UITredactie zul je aan de gang gaan met de invulling en uitwerking van het UITmagazine. Vanaf april zal er worden begonnen met de opzet. De definitieve invulling van het blad wordt dan vastgesteld en ieder redactielid zal een aantal artikelen gaan schrijven. De invulling ligt grotendeels in handen van de UITredactie. In samenspraak zal de verdeling gemaakt worden, zodat het goed te combineren is met je studie. 

Wat zijn de vereisten?

Enthousiasme is een belangrijke factor binnen de UITredactie. Hiernaast is het ook van belang dat je goed kunt samenwerken in een team. Ten slotte is het natuurlijk van belang dat jij goed overweg kan met pen en/of camera, zodat de UITloper alvast een extra voorpret kan hebben met het UITmagazine. Van april tot juni ben je ongeveer 4 uur per week bezig voor het UITmagazine.

Wat krijg ik er voor terug?

De UITredactie geeft de mogelijkheid om met een hecht, gezellig en creatief team samen te werken aan hét magazine van de UIT. Het is mogelijk om studiepunten voor deze opdracht te krijgen. Informeer hiervoor bij de juiste persoon binnen je opleiding. Daarnaast is meewerken aan het UITmagazine een unieke ervaring. Naast de grote verantwoordelijkheid, krijg je tijdens de UIT toegang tot alle programmaonderdelen en alle feesten!

Aanmelden

De aanmeldingen voor UIT-redactie 2023 zijn open, meld je aan door te mailen naar communicatie@utrechtseintroductietijd.nl! 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Functionaris Communicatie Olivia de Gans via communicatie@utrechtseintroductietijd.nl