HORECACREW
De horecacrew zijn verantwoordelijk voor alle tappunten op de verschillende onderdelen van de UIT. Je zorgt voor de opbouw, exploitatie, bevoorrading en de afbouw van deze tappunten. Op sommige momenten is dit hard werken maar het is vooral een ontzettend leuke week waarin je je team heel goed leert kennen en er samen voor werkt om de UIT zo goed mogelijk neer te zetten.
Ben jij…
-
een echte horecatijger?
-
een harde werker?
-
iemand die wel van een feestje houdt?
Wat zijn de vereisten?
Als horecacrew is het belangrijk dat jij een aanpakker bent! Horeca-ervaring komt hierbij goed van pas, maar is niet vereist. Verder is het belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent tijdens de UIT en op de verplichte crewdag in de week voor de UIT aanwezig bent.
In de week voor de UIT heb je een verplichte crewdag met alle andere crewleden en de eventmanagers. Tijdens deze dag krijg je informatie over de taken en wat er precies van je verwacht wordt tijdens de UIT. Naast het informatieve gedeelte zal deze dag vooral in het teken staan van het creëren van een teamband tussen de crewleden. Door middel van gezellige activiteiten wordt ervoor gezorgd dat jullie als groep klaar zijn voor de UIT en optimaal zullen functioneren.
Ben je voor het eerst (horeca)crew? Dan ben je ook verplicht om naar een van de crewgesprekken te komen.
Als je niet aanwezig kan zijn op de verplichte crewdag en eventueel crewgesprek, ben je verplicht dit te melden door te mailen naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl zodat er gekeken kan worden naar een passende oplossing.
Je kunt alleen horecacrew worden wanneer je in Nederland studeer. Het is een pre om 18 jaar of ouder te zijn tijdens de UIT en je in Utrecht kan slapen.
Naast de verplichte crewdag, wordt er ook een crewdag georaniseerd die alleen in het teken staat van kennismaking en verbinding met elkaar. Deze dag zal plaatsvinden voor de verplichte crewdag.
Wat krijg ik er voor terug?
Als horecacrew zal je in een klein, hecht team een heel belangrijke taak tijdens de UIT hebben. Het is een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor doe jij ervaring op met het runnen van je eigen tappunten, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de UIT!
Daarnaast krijg jij toegang tot alle activiteiten van de UIT, gratis maaltijden, munten voor drankjes, je unieke horecacrew outfit, verschillende crewactiviteiten, crewreünies en natuurlijk heel veel waardering!
Zoek jij iets meer uitdaging? Word horecamanager!
Wat doet een horecamanager?
- Samen met een team van horeca managers
vergaderen over alles wat er komt kijken bij het opzetten en inventariseren van de barren tijdens de UIT
- Je eigen bar draaiende houden als barhoofd tijdens de UIT
- Sfeer creëren binnen de horecacrew door middel
van leuke borrels en activiteiten te organiseren.
Wat krijg je ervoor terug?
· Toegang tot alle evenementen van de UIT!
· Een hecht team met maandelijkse borrels en uitjes
· Onwijs veel gezelligheid achter de bar
En natuurlijk alle andere voordelen die de crew ook heeft.
Zoek jij nog meer UITdaging? Word horeca eventmanger!
Aanmelden
De aanmeldingen voor crew gaat op 15 april 2024 open! Schrijf je in als normale crew, in het formulier wordt gevraagd of je intresse hebt in horeca dinesten. Hierbij weten wij dat je intresse hebt en proberen hier rekening mee te houden, helaas kunnen wij niet beloven dat je alleen horeca diensten zult krijgen. Houd er dus rekening mee dat je ook andere taken kan krijgen, lees hier meer informatie over crew.
Klik hier om je in te schrijven als crewlid.
Zou je het leuk vinden om horecamanager te worden? Stuur dan een mail naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl.
Ben je geintreseerd om eventmanger te worden? Lees hier meer informatie.
Houd onze Instagram en website in de gaten voor meer informatie.
Heb je nog vragen? Mail naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl.