Horecacrew

HORECACREW

De horecacrew zijn verantwoordelijk voor alle tappunten op de verschillende onderdelen van de UIT. Je zorgt voor de opbouw, exploitatie, bevoorrading en de afbouw van deze tappunten. Op sommige momenten is dit hard werken maar het is vooral een ontzettend leuke week waarin je je team heel goed leert kennen en er samen voor werkt om de UIT zo goed mogelijk neer te zetten.

Ben jij…

 • een echte horecatijger?

 • een harde werker?

 • iemand die wel van een feestje houdt? 

Wat zijn de vereisten?

Als Horecacrew is het belangrijk dat jij een aanpakker bent! Horeca-ervaring komt hierbij goed van pas, maar is niet vereist. Verder is het belangrijk dat je van 14 t/m 17 augustus 2023 beschikbaar bent en op de verplichte crewdag in de week voor de UIT. 

Wat krijg ik er voor terug?

Als Horecacrew zal je in een klein, hecht team een heel belangrijke taak tijdens de UIT hebben. Het is een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor doe jij ervaring op met het runnen van je eigen tappunten, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de UIT! Daarnaast krijg jij toegang tot alle activiteiten van de UIT, gratis maaltijden, munten voor drankjes, je unieke horecacrew outfit, verschillende crewactiviteiten, crewreünies en natuurlijk heel veel waardering! 

Zoek jij iets meer uitdaging? Word Horecamanager

Wat doet een horecamanager?

 •      Samen met een team van horeca managers
  vergaderen over alles wat er komt kijken bij het opzetten en inventariseren van
  de barren tijdens de UIT
 • Je eigen bar draaiende houden als barhoofd tijdens de UIT
 • Sfeer creëren binnen de horecacrew door middel
  van leuke borrels en activiteiten te organiseren. 

Wat krijg je ervoor terug?

·         Toegang tot alle evenementen van de UIT!

·         Een hecht team met maandelijkse borrels en uitjes

·         Onwijs veel gezelligheid achter de bar

Aanmelden

De aanmeldingen voor crew en horecacrew UIT2023 zijn geopend! Schrijf je in als normale crew en zeg bij je crewgesprekje dat je graag horeca wil doen!

Houd de site, onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten voor informatie over Horecacrew voor de UIT 2023. 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Functionaris Fiscaat en Deelnemers Flore Samsi via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl