Presentatoren

De UIT wordt gepresenteerd door twee enthousiaste presentatoren. Zij praten de grote evenementen aan elkaar en zorgen ervoor dat het publiek enthousiast wordt voor het programma-onderdeel.

Ben jij...

  • niet bang om voor grote groepen te spreken?

  • aanstekelijk enthousiast?
  • goed in improviseren?

Dan ben jij misschien een goed onderdeel van ons presentatorsduo!

Wat zijn de taken van een presentator?

Als presentator denk je voorafgaand aan de UIT mee over je teksten en act. Ook neem je een aantal filmpjes op om de UITlopers vast kennis te laten maken met jou en je medepresentator. 

Tijdens de UIT presenteer je de grote evenementen en praat je het programma aan elkaar. Je staat bijvoorbeeld op het podium om de volgende artiest aan te kondigen, of doet interviews in de UITstudio. Dit doe je samen met je medepresentator, waarmee je een iconisch duo vormt. 

Wat zijn de vereisten?

Als mediacrew is het van belang dat je professioneel kunt werken en goed teksten uit je hoofd kunt leren. Daarnaast is het van belang dat je tijdens de UIT van 16 t/m 20 augustus 2021 fulltime beschikbaar bent. Voorafgaand aan de UIT ben je in juli en augustus een aantal dagen beschikbaar om mee te schrijven aan je teksten en een aantal video's op te nemen.

Wat krijg ik er voor terug?

Op de momenten dat je niet aan het werk bent heb je dankzij je bandje natuurlijk toegang tot al onze feestjes en activiteiten. Ook krijg je consumptiemuntjes, elke dag lunch en avondeten en een outfit voor tijdens het presenteren. Daarnaast worden jouw presentatiemomenten door meer dan 4.000 mensen bekeken!

Aanmelden

Je kan je vanaf nu aanmelden als presentator van de UIT2021! Je kan je persoonlijk inschrijven, maar als je al een dynamisch duo met iemand anders vormt kun je je ook samen inschrijven!

Houd de site, Facebook-pagina en Instagram in de gaten voor informatie over presentatoren voor de UIT 2021. 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Functionaris Communicatie Merel Smeets via communicatie@utrechtseintroductietijd.nl of bel 030 253 7492.