Tickets

Tijdens de UIT is er elke dag een avondprogramma dat je absoluut niet mag missen omdat je (nog) geen kamer hebt. De organisatie van de UIT is echter niet verantwoordelijk voor het vinden van jouw slaapplaats. Daarom is het belangrijk dat je een slaapplaats regelt! Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden. 

Familie of vrienden

Veruit de meeste deelnemers vinden een slaapplaats bij familie of vrienden die in Utrecht wonen. Zij wonen al in de mooiste studentenstad van Nederland en zullen het vast leuk vinden dat jij daar ook heen komt!

Studentenorganisaties

Je kunt ook via veel studentenorganisaties aan een slaapplaats komen. Je logeert dan bij leden van de vereniging thuis, gezellig én gratis! Hieronder vind je een overzicht van de studentenorganisaties die een slaapplaats aanbieden en een link waar je je kunt aanmelden. 

S.S.R.-N.U.
https://www.ssr-nu.nl/slaapplaatsen/

C.S. Veritas
http://uitveritas.nl/uitslapen/.

VGSU
https://www.vgsu.nl/utrechtse-introductietijd/

Semper Excelsius
http://www.uitslaapplaats.nl/

Unitas S.R.
https://www.uit.usr.nl/

Biton
https://biton.nl/slaapplaatsen/

Triton
https://usrtriton.nl/vereniging/lid-worden/

USC
https://www.introductiedagen.nl/logeerplan/

SIB-Utrecht
https://www.sib-utrecht.nl/uit/

Anders...

Als het niet lukt om een slaapplaats te regelen via een familielid/vriend of studentenorganisatie, kun je ook kijken naar hostels in en nabij Utrecht.
Soms kun je ook bij je mentor of iemand uit je groepje blijven logeren, je kunt hier echter niet van tevoren vanuit gaan.

Heb je op maandagochtend een tas met spullen bij je? Geen nood, die kun je achterlaten bij het bagagedepot bij de opening. Daarna kun je je tas ophalen bij de Centrale Post in TivoliVredenburg.