Er is elke dag een avondprogramma dat je absoluut niet mag missen omdat je (nog) geen kamer hebt. Het UITbestuur is echter niet verantwoordelijk voor het vinden van jouw slaapplaats. Daarom is het belangrijk dat je een slaapplaats regelt! Er zijn verschillende mogelijkheden: 

Familie of vrienden

Probeer een slaapplaats te regelen bij familie of vrienden die in Utrecht wonen! Veruit de meeste UITlopers vinden op deze manier een slaapplaats. Ga na wie je allemaal in Utrecht kent: ooms, tantes, een oud-buurmeisje/buurjongen die in Utrecht op kamers is gaan wonen, een neef of nicht, een oudere zus of broer van een vriend / vriendin.... Zij wonen al in de mooiste studentenstad van Nederland en zullen het vast leuk vinden dat jij daar ook heen komt!

Studentenorganisaties

Als je zelf geen slaapplaats kan regelen, bijvoorbeeld bij familie of vrienden, kun je ook via veel studentenorganisaties aan een slaapplaats komen. Je logeert bij leden van de vereniging thuis. Gezellig én gratis!

Anders...

Vaak kun je ook bij je mentor of iemand uit je mentorgroep blijven logeren, dit is natuurlijk erg gezellig! Je kunt hier echter van tevoren niet vanuit gaan. 

Heb je op maandagochtend een tas met spullen bij je? Geen nood, die kun je achterlaten bij het bagagedepot bij de opening. Zo hoef je niet de hele dag met je tas te sjouwen. Je kan je tas daarna ophalen bij de Centrale Post.