Mediacrew

MEDIACREW

Tijdens de UIT is elk jaar een groep enthousiaste studenten actief die als onderdeel van de mediacrew helpen de UIT vast te leggen op allerlei verschillende manieren!

Ben jij…

  • goed met beeld en/of geluid?

  • creatief?

  • enthousiaste, harde werker?

Dan is de mediacrew misschien iets voor jou!

Wat zijn de taken van een mediacrewlid?

 Elk jaar zijn we op zoek naar:

  • Talentvolle studenten die willen meehelpen bij het maken van het videomateriaal: editors, cameramannen en -vrouwen, presentatoren, regisseurs of anderszins personen met creatieve video-ideeën. We brengen van iedere dag een compilatiefilmpje uit en daarnaast willen we in aanloop naar de UIT ook een aantal filmpjes maken

  • Fotografen die voor het UITmagazine en tijdens de UIT zelf de mooiste plaatjes kunnen schieten. Om te weten te komen wat je voor het UITmagazine kan doen, klik dan even op deze link voor meer informatie! 

Wat zijn de vereisten?

Als mediacrew is het van belang dat je goed bent in het vastleggen en monteren van videobeelden en/of foto’s maken. Daarnaast is het van belang dat je tijdens de UIT van 14 t/m 17 augustus 2023 fulltime beschikbaar bent. Voor en na de UIT zul je ook bezig zijn met het filmen en fotograferen. In het bezit zijn van eigen materiaal is een pré, maar niet verplicht.

Wat krijg ik er voor terug?

Op de momenten dat je niet aan het werk bent heb je dankzij je bandje natuurlijk toegang tot al onze feestjes en activiteiten. Ook krijg je consumptiemuntjes, elke dag lunch en avondeten, een t-shirt én een trui. Daarnaast worden jouw artikelen, foto’s of filmpjes door meer dan 5.000 mensen bekeken!

Aanmelden

Aanmeldingen voor mediacrew 2022 zijn inmiddels gesloten! Meer informatie over hoe je je kan aanmelden voor mediacrew 2023 komt te zijner tijd online.  

Houd de site, Facebook-pagina en Instagram in de gaten voor informatie over de Mediacrew voor de UIT 2023. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Functionaris Communicatie Olivia de Gans via communicatie@utrechtseintroductietijd.nl