Terug naar boven
Utrechtse Introductie Tijd

Slaapplaats tijdens de UIT

Tijdens de UIT is er elke dag een avondprogramma dat je absoluut niet mag missen omdat je (nog) geen kamer hebt. De organisatie van de UIT is echter niet verantwoordelijk voor het vinden van jouw slaapplaats. Daarom is het belangrijk dat je een slaapplaats regelt! Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden. 

Familie of vrienden

Veruit de meeste deelnemers vinden een slaapplaats bij familie of vrienden die in Utrecht wonen. Zij wonen al in de mooiste studentenstad van Nederland en zullen het vast leuk vinden dat jij daar ook heen komt!

Studentenorganisaties

Je kunt ook via veel studentenorganisaties aan een slaapplaats komen. Je logeert dan bij leden van de vereniging thuis, gezellig én gratis! Hieronder vind je een overzicht van de studentenorganisaties die een slaapplaats aanbieden en een link waar je je kunt aanmelden. 

S.S.R.-N.U.
https://www.ssr-nu.nl/slaapplaatsen/

Unitas S.R.
https://www.uit.usr.nl/uitslapen2022 

Biton
https://biton.nl/slaapplaatsen/

USC
https://www.introductiedagen.nl/logeerplan/

SIB-Utrecht
https://www.sib-utrecht.nl/uit/

Semper Excelcius

https://semperexcelsius.nl/slaapplaatsen 

VGSU

http://uit.vgsu.nl/contact/ 

BUNK Hotels

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door een gecombineerd aanbod van betaalbare compacte luxe kamers en slim ingerichte pods met veel privacy.

We hebben twee monumentale kerken getransformeerd tot ontmoetingsplaatsen voor mensen van ver en dichtbij. Voor reizigers, buurtbewoners en creatievelingen. Regelmatig organiseren we events in ons restaurant en onze andere gedeelde ruimtes. Waarom? Omdat we gastvrijheid opnieuw willen uitvinden. Op een plek waar we ons samen kunnen verwonderen.

Bij BUNK kun je verdwalen in verwondering. Getriggerd door kunst, (h)eerlijke voeding en een oprechte glimlach op de gezichten van onze medewerkers. Hier is comfort en luxe voor iedereen beschikbaar. Ook voor degenen zonder diepe zakken. Voel je vrij om je eigenzinnige zelf te zijn en creëer nieuwe verhalen om mee naar huis te nemen.

Kortingscode

Met de code UIT2022 kan je onbezorgd je UIT-programma volgen! Als je van zondagavond tot en met vrijdagochtend boekt kan dit voor slechts 29,80 per nacht in een POD. Losse nachten zijn daarnaast te boeken voor slechts 40 euro per nacht.

Het is een gedeelde slaapzaal die van alle gemakken voorzien is en toch genoeg privacy heeft om je even terug te trekken om tot rust te komen.

Anders...

Als het niet lukt om een slaapplaats te regelen via een familielid/vriend of studentenorganisatie, kun je ook kijken naar hostels in en nabij Utrecht.
Soms kun je ook bij je mentor of iemand uit je groepje blijven logeren, je kunt hier echter niet van tevoren vanuit gaan.