supercrew

SUPERCREW

Dit jaar is de UIT op zoek naar een groep enthousiaste en energieke mensen die onderdeel willen zijn van de supercrew. Denk aan het helpen bij de crew- en mentordag, het schrijven van het UITmagazine, social media berichten maken, bezig met audio en ga zo maar door. 

Er zijn veel werkzaamheden die plaatsvinden voor de UIT, lijkt het jou leuk om daarbij te helpen? Dan is supercrew echt iets voor jou! We zullen samen kijken naar taken die jij leuk vind om te doen en energie van krijgt. 

Ben jij…

  • Iemand die creatief is?
  • Iemand die enthousiast en energiek is? 
  • Iemand die het leuk vind om te helpen met de voorbereidingen van de UIT?
  • Iemand die verantwoordelijkheid neemt? 

Word dan supercrew!

Wat zijn de taken?

Als onderdeel van de supercrew zul je voorafgaand aan de UIT samen of alleen helpen bij werkzaamheden die voor de UIT plaatsvinden. Daarnaast zou het top zijn als je ook tijdens de UIT meehelpt. 

We vinden het belangrijk dat je een taak doet, die je leuk vind. Daarom zullen we samen kijken naar de mogelijkheden en jouw talenten op de beste manier benutten. 

Wat zijn de vereisten?

Als supercrew is het van belang dat je enthousiast bent en beschikbaar bent voorafgaand aan de UIT. Daarnaast zou het prettig zijn als je tijdens de UIT beschrikbaar bent en al op een manier ervaring hebt met de UIT. Zoals deelnemers, mentor, crew, oud bestuur, ect. 

Wat krijg ik ervoor terug?

Als je supercrew bent, doe je dat zeker niet voor niets. Door je werkzaamheden als supercrew krijg je een uniek kijkje in de wereld van evenemtenorganisatie en help je mee. Niet alleen is het interessant om de organisatie van zo’n groot evenement van dichtbij mee te maken, het brengt ook leuke voordelen met zich mee! 

Tijdens de UIT krijg je toegang tot alle programma-onderdelen, activteiten en feesten! Daarnaast krijg je een crewshirt en -trui, een tas, twee crewdagen, crewreünies, crewborrels en natuurlijk heel veel waardering. Supercrew zijn is werken, lol maken, drankjes drinken, feesten, vrienden maken en veel meer!

Aanmelden

De inschrijvingen voor supercrew zijn geopend! Stuur voor 21 april 2024 een mail naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl waarin je je voorstelt en kort iets verteld over jouw motivatie.  

Als je vragen hebt of meer wil weten, mail dan ook naar deelnemers@utrechtsetintroductietijd.nl