UITDJ

UITDJ

Elk jaar kiest het UITbestuur een UITband en een UITDJ! Als UITDJ zal jij jouw sets meerdere malen ten gehore brengen tijdens de feesten van de UIT.

Wil jij na genoeg uurtjes draaien op je zolderkamer je skills laten zien aan het grote publiek? Of heb jij al op feesten gedraaid en jouw skills tijdens de UIT laten klinken? Dat kan; word UITDJ!

We zijn op zoek naar een DJ die het dak eraf wil draaien tijdens de evenementen van de UIT. Wil jij de naam UITDJ mogen dragen? Tijdens de UIT zijn er meerdere feesten, met elk een ander thema. Daarom zijn wij ook op zoek naar een veelzijdige  DJ!

Wij zijn vooral op zoek naar iemand die weet wat een feestje is. Alle stijlen zijn dus welkom, maar ervaring met één van de volgende stijlen is wel een pre: hiphop, house, moombahton, EDM, lounge, minimal Techno, deephouse. 

Verder zoeken wij iemand die goed met het publiek kan communiceren, en aan kan voelen wat elk feestje nodig heeft! Als DJ ben je bij voorkeur student en woonachtig in Utrecht. Daarnaast moet je tijdens de UIT en het weekend ervoor beschikbaar zijn. 

Wat krijg je er voor terug?

  • Een week lang sta jij meerdere malen in het middelpunt van de UIT. Ruim 4500 studenten komen in aanraking met jouw set! Dit zorgt natuurlijk voor enorme naamsbekendheid binnen het Utrechtse studentenleven.
  • Vergoeding voor de hele week.
  • Een VIP-bandje waarmee je toegang hebt tot alle feesten en activiteiten.

Procedure

Elke DJ stuurt diens zelfgemaakte set op. Wanneer alle inschrijvingen en mixjes binnen zijn gaat de organisatie van de UIT zich buigen over alle aanmeldingen. Op basis van alle inschrijvingen selecteren wij de DJ’s die kandidaat zijn voor de UITDJ contest die. Tijdens de officiële UITDJ wedstrijd zullen deze DJ’s één voor één optreden voor het publiek en een jury. Het contest zal in mei plaatsvinden.

Uit deze groep zal een officiele UITDJ gekozen worden. DJ’s die een goede indruk hebben gemaakt tijdens de contest zullen ook gevraagd worden gedurende de week te draaien, waardoor je dus toch de kans krijgt om voor een groot publiek te spelen. 

Voorwaarden van de set voor inschrijving:
  • +/- 20 minuten
  • Dansbaar
  • Aansluitend op de doelgroep

Aanmelden

De inschrijving voor de UITDJ is open! Stuur je demo of repertoire voor 1 mei naar programma1@utrechtseintroductietijd.nl. Voor vragen kan je ook mailen naar bovenstaande mail.