Maandag

Openingsshow (9:30 - 14:00)
Begin de week goed met onze spetterende openingsshow in Tivoli Vredenburg, het hart van de UIT! Hier krijg je je bandje, krijg je alle belangrijke informatie én krijg je een eerste impressie van wat de UIT en de stad Utrecht te bieden heeft. Het beloofd een spetterende opening te worden!

De openingsshow vindt plaats in drie shifts. Op je ticket staat hoelaat je bij Tivoli Vredenburg verwacht wordt.

Kennismakingslunch (11:15 - 15:15)
Tijdens deze kennismakingslunch in het Moreelsepark leer je onder het genot van een lekkere lunch je mentoren en je UITgroepje kennen! 
Ook de lunch is verdeeld in shifts, die aansluiten op je openingsshift.

Stadsintroductie (12:00 - 18:00)
Waar ga je eigenlijk studeren? En wat zijn nou dé leuke plekjes van Utrecht? Tijdens de stadsintroductie kom je erachter! Ga met je groepje op pad langs de verschillende pleinen van Utrecht en verzamel zoveel mogelijk punten! Wie weet win je wel een leuke prijs ;) Op de vier pleinen is heel veel te beleven en te doen, dus mis er geen!

UIT eten (17:15 - 20:00)
Ga voor maar zes euro eten bij één van de studentenverenigingen of restaurants die Utrecht rijk is. Je mentoren weten hoelaat je je waar moet melden, want hiervoor is een rooster gemaakt. Eet smakelijk!

Openingsfeest (20:00 - 01:00)
Ga UIT je dak met ons openingsfeest van de UIT 2018! De Pandora en de Ronda in de Tivoli Vredenburg zijn helemaal voor jullie! Geniet van de knallende line-up die het UITbestuur nog even voor zichzelf houdt ;)

Dinsdag

Workshops (10:00 - 11:15)
Begin de dag goed met een leuke workshop! Je hoeft je hier niet voor aan te melden, je mag gewoon langskomen en lekker meedoen! Wat de workshop precies inhoudt, wordt later bekend gemaakt.

Verenigingsparade (11:30 - 12:30)
Tijdens deze bonte parade presenteert het verenigingsleven van Utrecht zich! Studentenverenigingen en sportverenigingen presenteren zich hier op een leuke of ludieke manier. Op die manier krijg je een goed beeld van wat er allemaal te doen is in Utrecht. Mis dit niet!

Lunch in Botanische Tuinen (12:30 - 14:45)
Trek gekregen van de verenigingsparade? Kom lunchen in de Botanische Tuinen! Hier kun je genieten van een lekkere lunch in een bijzondere omgeving.

Symposium (12:30 - 17:00)
Kom alles te weten over onderwerpen die studenten aanspreken tijdens ons Symposium! Hier komen interessante sprekers praten over onderwerpen die studenten écht wat aangaan. De exacte invulling wordt binnenkort bekend gemaakt, dus houd de site in de gaten.

Sportmarkt (13:00 - 18:00)
Interesse in het beoefenen van een sport naast je studie? Op de Sportmarkt op Sportcentrum Olympos, georganiseerd door de sportraad, presenteren alle sportverenigingen zich. Bekijk wat er allemaal te doen valt en doe een potje mee!

Verenigingskwartier (15:30 - 20:30) en verenigingsdebat (17:00)
Meer behoefte aan een gezelligheidsvereniging naast je studie? Kom dan naar het verenigingsdebat! Ga met de verenigingen in gesprek en kijk welke sfeer je het meeste aanspreekt. Om vijf uur gaan de praesides van alle verenigingen in debat met elkaar. Want waarom zou je nou die éne vereniging moeten kiezen? Hier kom je erachter!

UIT eten (19:00 - 21:15)
Ga voor maar zes euro eten bij één van de studentenverenigingen of restaurants die Utrecht rijk is. Je mentoren weten hoelaat je je waar moet melden, want hiervoor is een rooster gemaakt. Eet smakelijk!

Verenigingsavond (vanaf 21:00)
De UIT heeft vanavond geen feest, maar bij de verenigingen is genoeg te doen! Kijk in de app wat er allemaal te beleven valt, en ga langs bij de vereniging die jij het meest interessant vindt.

Woensdag

Workshops (11:00 - 12:15)
Begin de dag goed met een leuke workshop! Je hoeft je hier niet voor aan te komen, je mag gewoon langskomen en lekker meedoen! Wat de workshop precies inhoudt, wordt later bekend gemaakt.

Lunch (11:30 - 13:45)
Begin je dag goed met een lekkere lunch! We bieden weer genoeg te eten en te drinken aan om voor de rest van de flink van de stad te genieten.

Cultureel festival en Foodtruck Festival (12:00 - 20:00)
Benieuwd wat Utrecht op cultureel vlak te bieden heeft? Kom dan naar het cultureel festival! Hier zijn optreden van verschillende artiesten en bands, en kun je op de culturele markt in gesprek gaan met alle culturele instellingen van Utrecht. Hier is ook het foodtruck festival, waar je voor een maximum van 6 euro je avondeten bij één van de bijzondere foodtrucks kan halen. Geniet met een hapje en een drankje van alle bijzondere optredens en muziek!

Culture night (20:00 - 01:00)
De culturele dag gaat in de avond vrolijk door met Culture Night! Hier staan weer bijzondere caberatiers en acts die voor jullie een spetterend optreden verzorgen. De line-up beloofd veel goeds, maar die wordt ook later pas bekend gemaakt.

Donderdag

Workshops (11:00 - 12:15)
Begin de dag goed met een leuke workshop! Je hoeft je hier niet voor aan te komen, je mag gewoon langskomen en lekker meedoen! Wat de workshop precies inhoudt, wordt later bekend gemaakt.

Lunch (11:30 - 13:45)
Ga lekker lunchen met je mentorgroepje! We bieden weer genoeg te eten en te drinken aan om voor de rest van de dag flink van de stad te genieten.

Informatiemarkt, sprekerspodium en playground (12:00 - 17:00)
Wat moet je eigenlijk allemaal regelen als je hier gaat wonen? Wat is eigenlijk een goede tandarts in Utrecht? Op de informatiemarkt kom je erachter! Hier staan heel veel partijen die leuke, handige of grappige dingen weten te vertellen! Ook is er een sprekerspodium, waarvan de line-up later bekend wordt gemaakt. En er is een Playground! Voel je weer even helemaal kind met al deze leuke springkussens en spelletjes.

Zomerfeest en BBQ (16:00 - 21:00)
Ga even lekker volleyballen, voetballen of zonnen bij Zwembad de Kromme Rijn! Natuurlijk is het ook mogelijk om een plons te wagen in het buitenbad van het zwembad. Ook biedt het UITbestuur hier een gratis barbeque aan. Je moet je hier wel voor aanmelden, je mentor weet hoe. (NB: Voor je eigen veiligheid is het niet meer toegestaan te zwemmen zodra je bij ons je eerste alcoholische consumptie besteld).

Donderdagavondfeest (21:00 - 02:00)
Ga even helemaal uit je dak met de sicke line-up van ons donderdagavondfeest. Vandaag zijn de Pandora en de Cloud Nine voor jullie! De line-up maken we binnenkort bekend.

 

Vrijdag

Film kijken bij Pathé (11:00 - 13:00)
Zin om de dag rustig te beginnen? Kom dan een filmpje kijken bij Pathé Rembrandt! De exacte line-up wordt later bekend gemaakt.

Lunch (11:30 - 13:45)
Begin je dag goed met een lekkere lunch! We bieden weer genoeg te eten en te drinken aan om voor de rest van de flink van de stad te genieten.

Festival (13:00 - 21:00)
Sluit de UIT knallend af met ons festival op vrijdag! We hebben de beste artiesten tot het laatst bewaard, dus mis hem niet! De line-up wordt later bekend gemaakt. We sluiten af met onze knallende eindshow en één van onze grootste artiesten.Tijdens het festival krijg je als UITloper ook gratis pizza's, dus hier kun je ook prima terecht voor je avondeten!