Start je studiejaar soepel

Gefeliciteerd, je bent student!

Alles is nieuw, maar geloof ons, het wordt onvergetelijk! We kunnen je niet helpen met een relaxt rooster of met een spannende galadate, maar voor alle praktische benodigdheden kun je bij bol terecht! Ken je onze handige checklist al? Daar staat alles op wat je nodig hebt voor een soepel begin van je studiejaar.

In de collegebanken

Op tijd wakker worden en dan ook nog weten dat je college hebt, is bizar moeilijk. Dus weten wat je dan allemaal wel of niet bij je moet hebben zit sowieso niet in je systeem. Tenzij je onze checklist gebruikt, dan zit je altijd goed.

Ga je op kamers?

Op jezelf wonen, ook zo’n ding. Je komt er al snel achter dat koffiefilters geen prettige vervanger van wc-papier zijn. En kleding strijken met een warme pan blijkt ook niet ideaal. Daarom hebben we alle belangrijke spullen voor je kamer op een rijtje gezet. Ideaal, behalve als je meer bent van het improviseren.

Wat heb je echt nodig?

Een stevige backpack en een snelle laptop zijn een vereiste, maar maken ze je studententijd onvergetelijk? Precies. Wie dat wel wil, moet ook aan verkleedpakken, gezelschapsspellen en oja, seksspeeltjes denken. 


Kortom, een soepele start van je studententijd begint bij de bol checklist!