ORGANISATIES OP DE UIT

ORGANISATIES OP DE UIT

Tijdens de UIT is er veel ruimte voor organisaties om in contact te komen met de UITloper en/of leden te werven. Dit jaar is dat mogelijk tijdens de verenigingsmarkt, de sportmarkt, het cultureel festival en door middel van het UIT-eten en mentoren. Hieronder vind je alle informatie omtrent het inschrijven voor deze onderdelen. 

Wil je meer weten over promotie mogelijkheden? Bekijk hier de opties. Als u algemene vragen heeft over organisaties op de UIT of over promotie, dan kan je mailen naar acquisitie@utrechtseintroductietijd.nl.


Stadsintroductie (maandag)

Tijdens de stadsintroductie is er een informatiemarkt verspreid door de hele binnenstad. Deze markt is bedoeld voor organisaties en partijen die handig zijn voor de nieuwe student, denk aan huisvesting, bijbaantjes, maatschappelijke thema’s en internationale organisaties. De informatiemarkt van de UIT-week is een uitstekende mogelijkheid om jullie organisatie te positioneren onder nieuwe eerstejaars studenten. 

Het idee is dat we partijen die elkaar aanvullen en bij elkaar passen, op dezelfde locatie staan. Locaties zijn Mariaplaats, Domplein, Paardenveld, Neude, Lepelenburg en de UB Binnenplaats. Op de verschillende locaties zal de markt bestaan uit marktkraampjes, muziek en diverse activiteiten. 

Voor vragen en/of aanmelden kun je contact opnemen met acquisitie@utrechtseintroductietijd.nl.


 UIT-eten (maandag)

Tijdens de UIT eten alle UIT-lopers op maandag bij restaurants en studentenorganisaties. De groepjes worden ingedeeld op basis van de capaciteit de locaties. 

Voor vragen en/of aanmelden kun je contact opnemen met acquisitie@utrechtseintroductietijd.nl.


Verenigingsmarkt (dinsdag)

De verenigingsmarkt is dé plek voor gezelligheidsverenigingen om de vereniging te promoten bij de UIT-loper. 

Voor vragen en/of aanmelden kun je contact opnemen met programma2@utrechtseintroductietijd.nl.


Sportmarkt (dinsdag)

Op de sportmarkt staan de sportverenigingen en is er van alles te doen. De inschrijvingen hiervoor gaan via Olympos, dus niet via de UIT. 

Voor vragen kun je contact opnemen met programma1@utrechtseintroductietijd.nl.


Cultureel Festival (woensdag)

Op het Cultureel Festival is er een markt voor de culturele studentenorganisaties. Daarnaast kunnen culturele studentenorganisaties optreden op het podium of workshops geven. 

Voor vragen en/of aanmelden kun je contact opnemen met programma1@utrechtseintroductietijd.nl.


Festival (donderdag)

De grote afsluiting van de week. Met verschillende actviteiten, eten, drinken en vele artiesten.  

Voor vragen kan je contact opnemen met programma2@utrechtseintroductietijd.nl en voor aanmelding kan je contact opnemen met acquisitie@utrechtseintroductietijd.nl.


Mentoren en crew via je vereniging

Studenten kunnen zich zelf opgeven om UIT-mentor of crew te worden, maar dit kan ook via een vereniging. De vereniging krijgt de mogelijkheid om de naam van de vereniging op het shirt te laten bedrukken. Hiermee maak je als vereniging veel promotie. Wil jij als vereniging mentoren en crew aanleveren? 

Voor vragen kun je contact opnemen met deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl