Horecamanager

De horecamanagers zijn verantwoordelijk voor alle tappunten op de verschillende onderdelen van de UIT. Je zorgt voor de opbouw, exploitatie, bevoorrading en de afbouw van deze tappunten. Op sommige momenten is dit hard werken maar het is vooral een ontzettend leuke week waarin je je team heel goed leert kennen en er samen voor werkt om de UIT zo goed mogelijk neer te zetten.

Ben jij...

  • een echte horecatijger?

  • een harde werker?

  • iemand die wel van een feestje houdt? 

Wat zijn de vereisten?

Als Horecamanager is het belangrijk dat jij een aanpakker bent! Horeca-ervaring komt hierbij goed van pas, maar is niet vereist. Verder is het belangrijk dat je van 12 t/m 16 augustus 2019 beschikbaar bent en op 8 augustus tijdens de verplichte crewdag. Als horecamanager werk je minstens 2 jaar mee aan de organisatie van de UIT.

Wat krijg ik er voor terug?

Als Horecamanager zal je in een klein, hecht team een heel belangrijke taak tijdens de UIT hebben. Het is een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor doe jij ervaring op met het runnen van je eigen tappunten, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de UIT! Daarnaast krijg jij toegang tot alle activiteiten van de UIT, gratis maaltijden, munten voor drankjes, je unieke horecamanager outfit, verschillende crewactiviteiten, crewreünies en natuurlijk heel veel waardering! 

Aanmelden

Aanmelden als Horecamanager kan door een mail te sturen naar Michiel van Veluwen via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl 

Houd de site en onze Facebook-pagina in de gaten voor informatie over Horecamanagers voor de UIT 2019. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Functionaris Deelnemers Michiel van Veluwen via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of bel 030-2532506.