Crew

CREW

Als crew schrijf je je alleen of als koppel in en ben je actief achter de schermen van één van de grootste evenementen van Utrecht; de UIT! Achter de schermen levert de crew, die bestaat uit ongeveer 150 ouderejaars studenten, een belangrijke organisatorische bijdrage aan de UIT.

Ben jij…

  • Een harde werker?

  • Gezelligheidsdier?

  • Iemand met een hart voor Utrecht?

Word dan crewlid!

Wat zijn de taken van een crewlid?

Gedurende de UIT word je op verschillende tijden en op verschillende functies ingezet. Gemiddeld zal je per dag minimaal één shift hebben (ochtend, middag of avond). Je kunt artiesten begeleiden als stagemanager, locatiecoördinator zijn voor verschillende programmaonderdelen, alle logistieke stromingen achter de schermen in goede banen leiden en nog vele andere backstagetaken uitvoeren. 

Wat zijn de vereisten?

In de week voor de UIT heb je een crewdag met alle andere crewleden en de eventmanagers. Daar wordt alles verteld over de trainingen en wat er precies van je verwacht wordt tijdens de week. Je hoeft niet te beschikken over bepaalde competenties om een goed crewlid te worden; alles wat je moet weten word je die dag bijgebracht. 
Naast het informatieve gedeelte zal deze dag vooral in het teken staan van het creëren van een teamband tussen de 150 crewleden. Door middel van gezellige activiteiten wordt ervoor gezorgd dat jullie als groep klaar zijn voor de UIT en optimaal zullen functioneren. Je hoeft niet eerst mentor te zijn geweest om crew te zijn! Als crewlid moet je tijdens de UIT in Utrecht slapen en in Nederland studeren.

Wat krijg ik er voor terug?

Als je crew bent tijdens de UIT, doe je dat zeker niet voor niets. Door je werkzaamheden als crew krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Niet alleen is het interessant om de organisatie van zo’n groot evenement van dichtbij mee te maken, het brengt ook leuke voordelen met zich mee. Als je geen shift hebt ben je namelijk vrij om te gaan waar je wilt. Doordat je als crew toegang hebt tot alle programma-onderdelen, activiteiten en feesten hoef je geen enkel onderdeel van de UIT te missen! Daarnaast krijg je gratis maaltijden, munten voor drankjes, een crewshirt en -trui, een crewdag, crewreünies, crewborrels en natuurlijk heel veel waardering! Crew zijn is werken, lol maken, drankjes drinken, feesten, vrienden maken en veel, veel meer!

Aanmelden

De inschrijvingen voor crew 2023 zijn geopend! Klik hier om je in te schrijven.

Vragen? Mail naar info@utrechtseintroductietijd.nl
Houd de site en onze instagram in de gaten voor informatie over crewleden voor de UIT 2023.