Mentor

Als mentorkoppel ben je vijf dagen lang verantwoordelijk voor een groep UITlopers. Samen met je mentormaatje zorg je ervoor dat de nieuwe eerstejaars studenten de best mogelijk start van hun studententijd hebben. Onderwijsinstanties, verenigingen, cultuur, sport, feesten en al het ander leuks dat Utrecht te bieden heeft. Het is jullie verantwoordelijk dat de UITlopers uit jullie groepje dit allemaal van Utrecht te zien krijgen.

Ben jij...

  • iemand die verantwoordelijkheid neemt?

  • iemand die nieuwe studenten graag Utrecht wilt laten zien?

  • iemand die van een feestje houdt?

Wat zijn de vereisten?

Als mentor krijg je voorafgaand aan de UIT een verplichte training van de crew. Zij worden van tevoren goed geïnformeerd en stellen je op de hoogte van hetgeen je tijdens de UIT allemaal kunt verwachten. Als je hierbij niet aanwezig kunt zijn, kun je helaas geen mentor worden tijdens de UIT. 

Dit jaar zal de mentordag plaatsvinden op zaterdag 11 augustus 2018. Let op! Om mentor te worden is aanwezigheid verplicht. 

Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de eerste kennismaking van eerstejaarsstudenten. Hoewel je natuurlijk ook naar alle activiteiten kunt gaan, staat het belang van jouw UITlopers voorop. Je kunt alleen Mentor worden wanneer je in Utrecht studeert en 18 jaar of ouder bent tijdens de UIT.

Voordat je als mentor aan de slag kan, moet je samen met je medementor je mentorverklaring komen tekenen. In deze verklaring staan wederzijdse afspraken. Daarnaast is het van belang dat je een collegekaart en bewijs van inschrijving van het collegejaar 2017-2018 meeneemt. Het tekenen is voor beide mentoren verplicht. Zonder deze verklaring kun je geen mentor worden.

Wat krijg ik er voor terug?

Je bent 5 dagen bezig om jouw groepje een geweldige week te bezorgen, maar daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug: een mentorshirt, een tas, elke dag gratis lunch en avondeten, goede feesten en heel veel gezelligheid! Daar komt nog heel veel waardering van je groepje bij natuurlijk.

Aanmelden

De inschrijving voor 2018 loopt via het inschrijfsysteem vanaf 11 april 2018 tot alle plekken ingevuld zijn.

Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Functionaris Deelnemers Sophie Bak via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of bel 030-2532506.