Hier vind je het programma van afgelopen jaar!

Wij zijn druk bezig met het programma voor de UIT 2019! Houd de site en onze Facebook in de gaten! 

Maandag

Openingsshow (9:30 - 14:00)
Begin de week goed met onze spetterende openingsshow in de TivoliVredenburg, het hart van de UIT! Hier krijg je je bandje, alle belangrijke informatie én een eerste impressie van wat de UIT en de stad Utrecht te bieden hebben. Het belooft een spetterende opening te worden!

De openingsshow vindt plaats in drie shifts. Je hoort vlak voor de UIT in welke shift je ingedeeld bent. 

Kennismakingslunch (11:15 - 15:15)
Tijdens deze kennismakingslunch op het Paardenveld leer je onder het genot van een lekkere lunch je mentoren en je UITgroepje kennen! 
Ook de lunch is verdeeld in shifts, die aansluiten op je openingsshift.

Stadsintroductie (12:00 - 18:00)
Waar ga je eigenlijk studeren? En wat zijn nou dé leuke plekjes van Utrecht? Tijdens de stadsintroductie kom je erachter! Ga met je groepje op pad langs de verschillende pleinen en parken van Utrecht en verzamel zoveel mogelijk punten! Wie weet win je wel een leuke prijs ;) Op de vier pleinen is heel veel te beleven en te doen, dus mis er geen!

UIT eten (17:15 - 20:00)
Ga voor maar zes euro eten bij één van de studentenverenigingen of restaurants die Utrecht rijk is. Je mentoren weten hoe laat je je waar moet melden, want hiervoor is een rooster gemaakt. Eet smakelijk!

Openingsfeest (20:00 - 01:00)
Ga UIT je dak met ons openingsfeest van de UIT 2018! De Pandora en de Ronda in de Tivoli Vredenburg zijn helemaal voor jullie! Geniet van de knallende line-up die het UITbestuur nog even geheim houdt ;)

Dinsdag

Workshops (10:00 - 11:15)
Begin de dag goed met een leuke workshop! Je hoeft je hier niet voor aan te melden, je mag gewoon langskomen en lekker meedoen! Wat de workshop precies inhoudt, wordt later bekend gemaakt.

Verenigingsparade (11:30 - 12:30)
Tijdens deze bonte parade presenteert het verenigingsleven van Utrecht zich! Studentenverenigingen en sportverenigingen presenteren zich hier op een leuke of ludieke manier. Op die manier krijg je een goed beeld van wat er allemaal te doen is in Utrecht. Mis dit niet!

Lunch in Botanische Tuinen (12:30 - 14:45)
Trek gekregen van de verenigingsparade? Kom lunchen in de Botanische Tuinen! Hier kun je genieten van een lekkere lunch in een bijzondere omgeving.

Symposium (12:30 - 16:30)
Wat doet alcohol met je hersenen? Wat gebeurt er in je lichaam als je seks hebt onder invloed? Kom langs op het LOS symposium om antwoord te krijgen!

Test je kennis tijdens de Lekker LOS Seks, Drugs en Rock ’n Roll Pubquiz of volg een lezing van de Hersenstichting of van Jellinek Preventie. Doe mee met de condoomrace, ga speeddaten en drink een Happy Drink!

Sportmarkt (13:00 - 17:00)
Interesse in het beoefenen van een sport naast je studie? Tijdens de Sportmarkt op Sportcentrum Olympos, georganiseerd door de Sportraad, presenteren alle sportverenigingen zich. Bekijk wat er allemaal te doen valt en doe een potje mee!

Verenigingskwartier (15:30 - 20:00) en verenigingsdebat (17:00)
Meer behoefte aan een gezelligheidsvereniging naast je studie? Kom dan naar het verenigingsdebat! Ga met de verenigingen in gesprek en kijk welke sfeer je het meeste aanspreekt. Om vijf uur gaan de praesides van alle verenigingen in debat met elkaar. Want waarom zou je nou die éne vereniging moeten kiezen? Hier kom je erachter!

UIT eten (19:00 - 21:15)
Ga voor maar zes euro eten bij één van de studentenverenigingen of restaurants die Utrecht rijk is. Je mentoren weten hoe laat je je waar moet melden, want hiervoor is een rooster gemaakt. Eet smakelijk!

Verenigingsavond (vanaf 21:00)
De UIT heeft vanavond geen feest, maar bij de verenigingen is genoeg te doen! Kijk in de app wat er allemaal te beleven valt, en ga langs bij de vereniging die jij het meest interessant vindt.

Woensdag

Workshops (11:00 - 12:15)
Begin de dag goed met een leuke workshop! Je hoeft je hier niet voor aan te melden, je mag gewoon langskomen en lekker meedoen! Wat de workshop precies inhoudt, wordt later bekend gemaakt.

Lunch (11:30 - 13:45)
Begin je dag goed met een lekkere lunch! We bieden weer genoeg te eten en te drinken aan om voor de rest van de dag van de stad te genieten.

Cultureel festival en Foodtruck Festival (12:00 - 20:00)
Benieuwd wat Utrecht op cultureel vlak te bieden heeft? Kom dan naar het cultureel festival! Hier zijn optredens van verschillende artiesten en bands, en kun je op de culturele markt in gesprek gaan met alle culturele instellingen van Utrecht. Hier is ook het foodtruck festival, waar je voor een maximum van 6 euro je avondeten bij één van de foodtrucks kan halen. Geniet met een hapje en een drankje van alle bijzondere optredens en muziek!

Culture night (20:00 - 01:00)
De culturele dag gaat in de avond vrolijk door met Culture Night! Hier staan verschillende caberatiers en  zijn veel acts die voor jullie een spetterend optreden verzorgen. De line-up belooft veel goeds, maar die wordt ook later pas bekend gemaakt.

Donderdag

Workshops (11:00 - 12:15)
Begin de dag goed met een leuke workshop! Je hoeft je hier niet voor aan te melden, je mag gewoon langskomen en lekker meedoen! Wat de workshop precies inhoudt, wordt later bekend gemaakt.

Lunch (11:30 - 13:45)
Ga lekker lunchen met je mentorgroepje! We bieden weer genoeg te eten en te drinken aan om voor de rest van de dag flink van de stad te genieten.

Informatiemarkt, sprekerspodium en playground (12:00 - 17:00)
Wat moet je eigenlijk allemaal regelen als je in Utrecht gaat wonen? Wat is een goede tandarts in Utrecht? Waar kan ik als student wat bijverdienen? Op de informatiemarkt kom je erachter! Hier staan heel veel partijen die leuke, handige of grappige dingen weten te vertellen! Ook is er een sprekerspodium, waarvan de line-up later bekend wordt gemaakt. En er is een Playground! Voel je weer even helemaal kind met al deze leuke springkussens en spelletjes.

Zomerfeest en BBQ (16:30 - 21:00)
Ga even lekker volleyballen, voetballen of zonnen bij Zwembad de Kromme Rijn! Natuurlijk is het ook mogelijk om een plons te wagen in het buitenbad van het zwembad. Ook biedt het UITbestuur hier een gratis barbecue aan. Je moet je hier wel voor aanmelden, je mentor weet hoe. (NB: Voor je eigen veiligheid is het niet meer toegestaan te zwemmen zodra je bij ons je eerste alcoholische consumptie bestelt).

Donderdagavondfeest (21:00 - 02:00)
Ga even helemaal uit je dak met de sicke line-up van ons donderdagavondfeest. Vandaag zijn de Pandora en de Cloud Nine voor jullie! De line-up maken we binnenkort bekend.

 

Vrijdag

Film kijken bij Pathé (11:00 - 13:00)
Zin om de dag rustig te beginnen? Kom dan een filmpje kijken bij Pathé Rembrandt! De exacte line-up wordt later bekend gemaakt.

Lunch (11:30 - 13:45)
Begin je dag goed met een lekkere lunch! We bieden weer genoeg te eten en te drinken aan om voor de rest van de flink van de stad te genieten.

Festival (13:00 - 21:00)
Sluit de UIT knallend af met ons festival op vrijdag! We hebben de beste artiesten tot het laatst bewaard, dus mis deze niet! De line-up kan je hieronder vinden. We sluiten af met onze knallende eindshow en één van onze grootste artiesten.Tijdens het festival krijg je als UITloper gratis pizza, dus hier kun je terecht voor je avondeten!