Tickets

DEELNEMEN AAN DE UIT 2021

De inschrijvingen voor de UIT 2021 zijn nu geopend. Klik op bovenstaande buttons om te bestellen!

De tickets voor een fysieke UIT zijn inmiddels uitverkocht. Wil je alsnog fysiek naar Utrecht komen? Koop dan een online ticket! Je kunt tijdens het bestellen van je online ticket een kaartje voor het festival op 19 augustus toevoegen als upgrade op je ticket. Zo heb je drie dagen online programma, wat je af kan sluiten met een festivaldag! 

De online UIT en het festival op 19 augustus zijn ook toegankelijk voor ouderejaars studenten. Heb je dus vorig jaar niet de UIT kunnen lopen maar zou je dat nu wel graag doen? Koop dan nu hier je tickets voor!

Houd de site, onze Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie over de UIT.

Heb je een vraag over deelname aan de UIT? Bekijk de veelgestelde vragen pagina of mail naar info@utrechtseintroductietijd.nl

Ticketprijzen

Een online ticket kost dit jaar €10. Hiervoor kun je 4 online informarkten bezoeken, zijn er elke dag livestreams en kun je exclusieve online content bekijken. Ook krijg je toegang tot het online UITmagazine. Je wordt geplaatst in een groepje waarmee je kan chatten, en kunt ook chatten met verenigingen en UITlopers buiten je eigen groepje. 

De ticketprijs voor een fysiek ticket is €66,50. Hiervoor krijg je 3 dagen vol programma, elke dag lunch en een avondmaaltijd + speciaal avondprogramma op een van de dagen. Ook ontvang je een tas vol goodies en deals en toegang tot het online UITmagazine. Je wordt geplaatst in een groepje en begeleid door twee UITmentoren. 

LET OP: met alleen een fysiek ticket heb je nog geen toegang tot het festival op 19 augustus. Lees hieronder wat je moet doen om hier wel bij te kunnen zijn!

Op donderdag 19 augustus kun je naar het festival. Bij dit festival werken we met Testen voor Toegang. Je kan een ticket voor het festival toevoegen aan je online of fysieke ticket voor €10 bovenop je andere ticket. Dit kun je doen tijdens het afrekenen van je ticket. 

Tijdens je inschrijving kun je ook een donatie doen aan MIND. MIND is het goede doel van de UIT 2021.

MIND wil psychische gezondheid bevorderen en alle mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Als onafhankelijke maatschappelijke organisatie strijden ze voor een samenleving die investeert in psychische gezondheid en alles doet om onnodig psychisch leed te voorkomen. Zij geven een stem aan alle mensen met (beginnende) psychische klachten en hun naasten en bieden informatie, advies en ondersteuning - online, telefonisch en overal in het land.

Kijk voor het inschrijven ook even naar onze privacy statementhuishoudelijk reglement en alcohol- en drugsbeleid.