Tickets

OVER DE UIT

UIT is dit jaar zowel fysiek als online te volgen. Fysiek zullen er in het Griftpark verschillende infomarkten te bezoeken zijn om kennis te maken met alles wat Utrecht te bieden heeft: cultuur, sport, verenigingen en al het andere wat te maken heeft met het studentenleven. Gedurende de week kun je ook met je mentorgroepje een stadstour volgen en is er een uitgebreid avondprogramma vol muziek, cultuur en entertainment. Al deze activiteiten zullen plaatsvinden met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Voor de online UITloper is er een interactief platform gevuld met leuke livestreams, exclusieve online content, online infomarkten en de mogelijkheid om te chatten met je UITgroepje en andere UITlopers. 

Alvast meer weten over wat je van de UIT kunt verwachten? Klik hier om er een korte video over te bekijken!

De UIT 2021 vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2021 en biedt drie dagen lang een mooi programma aan vol cultuur, sport, verenigingen en heel veel Utrecht! 

De kosten voor deelname aan de fysieke UIT 2021 zijn 66,50 euro.

Voor de online UIT is dit 10 euro

Je kunt je als tweedejaars helaas niet inschrijven voor de fysieke UIT. Dit komt doordat we beperkte plekken hebben die we alleen aan eerstejaars kunnen besteden. Je kunt je eventueel wel voor de tweede keer online-UIT inschrijven. Het platform is dit jaar heel erg uitgebreid. Je kunt chatten met je groepje, kijken naar veel leuke livestreams, er is een matchingfunctie voor UITlopers en kunt met (studenten)organisaties chatten en zo de verenigingen beter leren kennen. De Stadsintroductie is bij je inschrijving eventueel wél fysiek beschikbaar.  Je kunt op deze manier dus de stad leren kennen. 

ID, veel zin & goed humeur! Maar denk wel even aan spullen om te kunnen overnachten die je zelf moet regelen en een fiets is ook handig.

Je kunt van s'morgens vroeg tot diep in de nacht bezig zijn, Utrecht heeft altijd iets moois te bieden. Maar dit is natuurlijk allesbehalve verplicht. Je bepaald dus zelf hoelang je precies bezig bent.

Bekijk het blokkenschema voor een globale indicatie van de evenementen. 

De eerste 3 dagen, maandag, dinsdag, woensdag vragen wij niet om toegangstesten. Ook niet voor onze avondprogramma's. Mocht je later in de avond uit willen of naar een vereniging gaan is het waarschijnlijk wel nodig om je te laten testen of een vaccinatiebewijs te laten zien. Dit is echter niet vanuit ons georganiseerd en de verantwoordelijkheid van de vereniging of kroeg en valt buiten onze organisatie. Mocht je nog vragen hebben mag je altijd contact met ons opnemen.

Blokkenschema wordt zichtbaar in de app.

INSCHRIJVEN

Helaas zijn wij inderdaad fysiek helemaal uitverkocht. We maken helaas geen gebruik van een wachtlijst. Wij snappen dat je teleurgesteld bent dat je geen tickets hebt kunnen bemachtigen. We hebben dit jaar helaas rekening te houden met een aantal regels waardoor we niet iedereen een fysiek-plekje kunnen bieden. Daar balen wij als organisatie ook ontzettend van. Het betekent niet dat je nu helemaal niets kan meemaken tijdens de UIT. We zijn de UITdaging aangegaan om naast een fysieke-UIT ook een online-UIT neer te zetten. Dit is een platform waar je kunt chatten met je groepje. Markten online kunt bezoeken, zoals de Informatiemarkt, Verenigingsmarkt en de Culturele markt. Je kunt met (studenten)organisaties chatten, livestreams bekijken, nieuwe mensen ontmoeten en nog veel meer!

Mocht je nou graag bij een vereniging willen, maar twijfelt nog? De verenigingen zijn gewoon open, je kunt erlangs gaan en met leden praten of een rondleiding krijgen. Hiervoor hoef je geen fysiek-ticket te hebben bij de UIT. 

Je kan je momenteel niet meer inschrijven voor de UIT 2021. 

Je kan je inschrijven vanaf 2 juli om 12:00!

Er is geen enkele activiteit verplicht, je bepaalt zelf en in overleg met je UITgroepje welke activiteit je bezoekt!

Als je wordt uitgeloot kan je contact opnemen met Functionaris Deelnemers Sterre Corver via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl om je inschrijving ongedaan te maken. 

De indeling van je groep krijg je zaterdag 14 augustus te horen.

Het doel is om elke deelnemer in een passende groep in te delen. Op deze manier kan je (online) mede-studenten leren kennen waarmee je eventueel (later) ook fysiek kan afspreken. Een deel van deze groepen zal begeleid worden door mentoren.  

Soorten groepjes: 
- Standaard: Dit is de meest gekozen optie! Je wordt willekeurig geplaatst met andere deelnemers van verschillende opleidingen.
- Masterstudenten: Als ouderejaarsstudent is dit de beste optie voor jou!
- Internationale studenten: Je komt in een groepje waar de voertaal Engels is!

De UIT is voor iedereen die in Utrecht komt studeren dus ook voor minderjarigen!

OVERIG

Dan is de online UIT perfect voor jou! 

Zelfs vanuit je vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk kun je een uitgebreid programma volgen en alle ins en outs van het studentenleven leren. 

Voor info over slaapplekken klik hier.

Het is alleen mogelijk deel te nemen aan de UIT als je gaat studeren aan één van de deelnemende Utrechtse onderwijsinstellingen. De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht zijn de opdrachtgevers voor de UIT en daarnaast werken ook de HKU, Universiteit voor de Humanistiek, Marnix Academie, Hogeschool Fysiotherapie Thim van der Laan en TIO mee. Zij organiseren en financieren de UIT, daarom is deze dus alleen toegankelijk voor hun eigen studenten. Als jouw instelling niet bij bovengenoemde instellingen staat, kun je dus helaas niet deelnemen aan de UIT.

Het is zeker aan te raden om over een fiets te beschikken tijdens de UIT zodat je niet afhankelijk bent van het Openbaar Vervoer of andere deelnemers. 

Wij doen ons UITerste best om de UIT zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen! Neem contact op met Sterre Corver via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl om te kijken wat wij als UIT voor je kunnen betekenen.

Staat je vraag er niet bij?

Domme vragen bestaan niet! Dus stond die van jou niet in de lijst? Vul dan onderstaand formulier in, en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Neem contact op