Tickets

De voorbereidingen op de UIT zijn momenteel nog in volle gang. Hierbij worden meerdere scenario's uitgewerkt, waardoor er binnen elke vorm van de maatregelen een UIT zal kunnen plaatsvinden.

Het programma van de UIT zal later nog bekend gemaakt worden, maar aankomende Utrechtse studenten zullen op verschillende manieren andere studenten ontmoeten en de stad Utrecht leren kennen. Je komt erachter waar je de mooiste terrassen vindt, in welke kroegen je tot in de late uurtjes kan dansen en waar alle andere faciliteiten van Utrecht gevestigd zijn. Je komt in contact met de gezelligheids-, sport-, internationale- en culturele studentenverenigingen die Utrecht te bieden heeft. Verder leer je hoe je moet overleven als student. Je krijgt praktische tips en tricks over het studentenleven.

Vanwege de huidige omstandigheden weten we nog niet wat de maatregelen zijn van de overheid in augustus. We hebben kijken naast digitale mogelijkheden ook zeker naar de mogelijkheden om de UIT (deels) fysiek uit te gaan voeren. Hoe dit verder gaat lopen hangt af van de maatregelen en we zullen zo snel mogelijk nieuwe informatie geven, wanneer dit bekend is.

De UIT 2021 vindt plaats van 16 tot en met 20 augustus 2021 en biedt vijf dagen lang een mooi programma aan vol cultuur, sport, verenigingen en heel veel Utrecht!

Je kan je momenteel nog niet inschrijven voor de UIT 2021. 

De kosten voor deelname aan de UIT 2021 zullen later dit jaar bekend gemaakt worden. 

Het doel is om elke deelnemer in een passende groep in te delen. Op deze manier kan je (online) mede-studenten leren kennen waarmee je eventueel (later) ook fysiek kan afspreken. Een deel van deze groepen zal begeleid worden door mentoren.  

Soorten groepjes: 
- Standaard: Dit is de meest gekozen optie! Je wordt willekeurig geplaatst met andere deelnemers van verschillende opleidingen.
- Masterstudenten: Als ouderejaarsstudent is dit de beste optie voor jou!
- Internationale studenten: Je komt in een groepje waar de voertaal Engels is!

Je kan je momenteel nog niet inschrijven voor de UIT 2021.

Hierover zal later meer bekend gemaakt worden. 

Het is alleen mogelijk deel te nemen aan de UIT als je gaat studeren aan één van de deelnemende Utrechtse onderwijsinstellingen. De Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht zijn de opdrachtgevers voor de UIT en daarnaast werken ook de HKU, Universiteit voor de Humanistiek, Marnix Academie, Hogeschool Fysiotherapie Thim van der Laan en TIO mee. Zij organiseren en financieren de UIT, daarom is deze dus alleen toegankelijk voor hun eigen studenten. Als jouw instelling niet bij bovengenoemde instellingen staat, kun je dus helaas niet deelnemen aan de UIT.

Het is zeker aan te raden om over een fiets te beschikken tijdens de UIT zodat je niet afhankelijk bent van het Openbaar Vervoer of andere deelnemers. 

Als je wordt uitgeloot kan je contact opnemen met Functionaris Deelnemers Sterre Corver via deelnemer@utrechtseintroductietijd.nl om je inschrijving ongedaan te maken. 

De UIT is voor iedereen die in Utrecht komt studeren dus ook voor minderjarigen!

Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan de UIT, kijk hier voor de verschillende functies! 

Wij doen ons UITerste best om de UIT zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen! Neem contact op met Sterre Corver via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl om te kijken wat wij als UIT voor je kunnen betekenen.

Staat je vraag er niet bij?

Domme vragen bestaan niet! Dus stond die van jou niet in de lijst? Vul dan onderstaand formulier in, en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Neem contact op