WEDNESDAY

Woensdag

banner-9

WOENSDAG

17

AUGUSTUS

Bekijk hieronder het programma van de woensdag van de UIT2023. Hou onze instagram @utrechtseintroductietijd in de gaten voor meer updates over de UIT. 


Breakfast Club 09:00-12:00

Ben je nog wakker of stap je net uit je bed? Begin dansend je dag bij de Breakfast Club en geniet van een lekker ontbijtje.


Cultureel festival 14:00-20:00

Op het cultureel festival maak je kennis met alle culturele studentenverenigingen en organisaties in Utrecht. Heb je altijd al willen zingen in een koor, een instrument willen leren spelen of ben je benieuwd wat Utrecht op cultureel gebied te bieden heeft? Bezoek dan de culturele markt! Neem ook een kijkje bij het podium met gevarieerde culturele optredens. Geniet daarnaast van een hapje of drankje op het foodtruckfestival.


Sing-a-long 20:00-23:00

Tijdens de sing-a-long kan je meezingen met al je favoriete nummers die worden gespeeld door een band. Geniet van een lekker drankje en zing tot je schor wordt.


Pubquiz 21:00-00:00

Heb jij niet zoveel zin om te zingen? Ga langs bij een paar van de leukste café’s van Utrecht om een pubquiz te spelen! Beantwoord alle vragen over Utrecht zo goed mogelijk, want jij gaat er natuurlijk studeren. 


Open musea 10:00-18:00

Op de woensdag kan je de hele dag gratis een aantal van de leukste musea van Utrecht in. Ga bijvoorbeeld langs bij het spoorwegmuseum of het speelklokmuseum!


Workshops 

De gehele week worden workshops aangeboden. Zo kan je een nieuwe sport uitproberen, onze Domstad ontdekken, de crea bea uithangen en leren hoe je duurzamer kan leven. Er is voor iedereen wat wils!