HORECAMANAGER
De horecamanagers zijn verantwoordelijk voor alle tappunten op de verschillende onderdelen van de UIT. Je zorgt voor de opbouw, exploitatie, bevoorrading en de afbouw van deze tappunten. Op sommige momenten is dit hard werken, maar het is vooral een ontzettend leuke week waarin je je team heel goed leert kennen en er samen voor werkt om de UIT zo goed mogelijk neer te zetten.
Ben jij…
Een echte horecatijger?
Een harde werker?
Iemand die wel van een feestje houdt?
- Iemand die leiding kan geven?
Wat zijn de vereisten?
Als horecamanager is het belangrijk dat jij een aanpakker bent! Horeca-ervaring is hiervoor een
vereiste. Verder is het belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent tijdens de UIT. Daarnaast wordt er ook verwacht dat je voor de UIT mee helpt achter de schermen met het team van horecamanagers.
In de week voor de UIT heb je een verplichte crewdag met alle andere crewleden, horecamanagers en de eventmanagers. Tijdens deze dag krijg je informatie over de taken en wat er precies van je verwacht wordt tijdens de UIT. Naast het informatieve gedeelte zal deze dag vooral in het teken staan van het creëren van een teamband tussen de alle crewleden. Door middel van gezellige activiteiten wordt ervoor gezorgd dat jullie als groep klaar zijn voor de UIT en optimaal zullen functioneren.
Je kunt alleen horecamanager worden als je in Nederland studeer en 18 jaar of ouder bent tijdens de UIT. Het is een pre dat je in Utrecht kunt slapen tijdens de UIT.
Wat krijg ik er voor terug?
Als horecamanager zal je in een klein, hecht team een heel belangrijke taak tijdens de UIT hebben. Het is een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Hierdoor doe jij ervaring op met het runnen van je eigen tappunten, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de UIT!
Daarnaast krijg jij toegang tot alle activiteiten van de UIT, gratis maaltijden, munten voor drankjes, je unieke horecamanager outfit, verschillende crewactiviteiten, crewreünies en natuurlijk heel veel waardering!
Wat doet een horecamanager in het kort?
Samen met een team van horecamanagers vergaderen over alles wat er komt kijken bij het
opzetten en inventariseren van de barren tijdens de UIT.
Je eigen bar draaiende houden als barhoofd tijdens de UIT
Aanmelden
Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar Pien via
programma4@utrechtseintroductietijd.nl voor 17 juli.
Voor vragen en/of meer informatie mag je ook mailen naar Pien.