Eventmanager

EVENTMANAGER

Voor en tijdens de UIT zijn zeven eventmanagers actief. Samen met het UITbestuur spelen zij een belangrijke rol achter de schermen van de UIT. Eventmanagers vervullen verschillende functies en zijn eindverantwoordelijk voor hun eigen takenpakket.

We zijn al op zoek naar eventmanagers! Zou jij graag willen helpen met de UIT van 2023 neerzetten mail dan je CV en motivatie naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl

Wat zijn de taken van een eventmanager?

  • De eventmanager speelt een grote en belangrijke rol achter de schermen van de UIT!

  • Je ondersteunt het UITbestuur in het voorbereiden en de productie van de programmaonderdelen.

  • Je traint en instrueert de mentoren en crewleden zowel vóór als tijdens de UIT.

  • Tijdens de UIT ben je eindverantwoordelijke (locatiecoördinator) voor bepaalde programmaonderdelen.

  • Je hebt zowel gezamenlijke als individuele taken die verschillen per functie. In totaal zijn er 5 functies, deze staan hieronder verder beschreven. 

Welke functies zijn er?

Voor en tijdens de UIT zijn er zeven eventmanagers actief. Ieder heeft een functie met eigen taken, daarnaast werk je als team samen aan bepaalde taken.
Sommige functies worden bekleed door meerdere eventmanagers. 

Commissaris Extern
Als Commissaris Extern help jij onze Functionaris Acquisitie met het binnenhalen van fondsen om de UIT nog leuker te maken. Daarnaast help je met het voorbereiden van de netwerkborrels en het contacthouden met bestaande partijen en leveranciers. 

Commissaris Logistiek
Als Commissaris Logistiek zet je samen met een van de Functionarissen Programma het hele logistieke plan op van voor, tijdens en na de UIT. Je zet de logistieke post (LP) op, dit is het distributiecentrum van materialen die nodig zijn tijdens de UIT. Tijdens de UIT stuur je crew aan die de LP ondersteunen. Daarnaast zal je de Functionarissen Programma helpen met het hekwerk, de beveiliging, water, stroom etc.

Commissaris Vrijwilligers
Als Commissaris Vrijwilligers werk je samen met de Functionaris Deelnemers aan de werving van alle mentoren en crewleden. Je plant de gesprekken, trainingsdagen en andere activiteiten/faciliteiten voor de vrijwilligers.

Commissaris Programma 
Als Commissaris Programma houd jij je samen met de Functionarissen Programma bezig met de productie van de programmaonderdelen van de UIT. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met de aankleding, draaiboeken per locatie en contact met leveranciers. Hoewel de grote lijnen van het programma al vast staan, ben jij uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvoering en is er veel ruimte voor je eigen creativiteit! 

Commissaris Communicatie

Als commissaris Communicatie ben jij in aanloop naar de UIT samen met de functionaris Communicatie onder andere bezig om alle social media en de website up to date te houden. Je ondersteunt de werving en begeleiding van alle creatieve vrijwilligersfuncties zoals radiocrew, mediacrew en presentatoren. Tijdens de UIT hou je de social media bij en werk je actief mee om het radioplein draaiende te houden.

Commissaris Duurzaamheid

Als commisaris Duurzaamheid zul jij je bezig houden met UIT duurzaam te maken. Ook doet de UIT elk jaar mee met de Duurzame Introductie Tijd (DIT) en zul jij tijdens de UIT de gegevens daarvoor verzamelen

De commissarissen Extern, Logistiek, Vrijwilligers en Duurzaamheid zullen zich naast hun eigen taken ook bezig houden met het programma en ondersteunen elkaar waar nodig.

Wat zijn de vereisten?

Als eventmanager ben je in de maand mei één dag in de week aanwezig en in juni twee dagen in de week. In de maanden juli en augustus sta je het UITbestuur fulltime bij. Je kunt in ieder geval je studiejaar gewoon afmaken. Tijdens de UIT ben je natuurlijk ook de hele week inzetbaar en ook de week erna voor de afronding. De UIT vindt plaats van 15 t/m 18 augustus 2022. 

Ervaring met de UIT (als deelnemer, mentor of crew) is erg handig, maar geen vereiste!

Wat krijg ik er voor terug?

Een zomer die je niet snel zal vergeten! Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van het grootste studentenevenement in Utrecht samen met het UITbestuur en alle vrijwilligers. Als eventmanager breid je je netwerk uit en ben je een ervaring rijker op verschillende gebieden die mooi staat op je CV. Daarnaast is er een financiële vergoeding beschikbaar.

Het is mogelijk om de functie eventmanager als stage te vervullen. Informeer hiervoor bij de juiste persoon binnen je opleiding. 

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan door een email te sturen met je CV en motivatie naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl! Als je nog vragen hebt kan je die ook mailen!